Δημoτικό Συμβούλιο Αλίμου: Ενός λεπτού σιγή για τον Μάριο (VIDEO)




delevadimotiko

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μάριου Δελεβάντε κράτησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου, στη χτεσινοβραδινή συνεδρίαση. Ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και η πρόεδρος  Γιώτα Προυτζοπούλου, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντος.

O γνωστός Αλιμιώτης και στέλεχος επί σειρά ετών της διοίκησης του Α.Ο.Τ Αλίμου, Μάριος Δελεβάντε, “έφυγε” από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής, σε ηλικία 60 ετών.

Τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του (του είχαν αφαιρέσει το ένα νεφρό).

Ήταν γέννημα – θρέμμα του Άνω Καλαμακίου και ένας από τους στυλοβάτες της ομάδας των Τραχώνων που σαν γενικός γραμματέας ευτύχησε να ζήσει την άνοδο της ομάδας του στη Β΄Εθνική, πριν από δύο χρόνια. “Έφυγε” την ώρα που η αγαπημένη του ομάδα έπαιζε στην έδρα της, με τον ΟΦΗ.

Η κηδεία γίνεται σήμερα στις 15:30 στο νεκροταφείο του Βύρωνα. Τον Μάριο θα συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, όλοι οι αθλητές της Α΄ομάδας του Α.Ο.Τ Αλίμου.

Η οικογένειά του αντί στεφάνων επιθυμεί να κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε έκτακτο διοικητικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15/5 αμέσως μετά τον αγώνα Τράχωνες-ΟΦΗ και το δυσάρεστο άκουσμα της αναγγελίας του θανάτου του αγαπημένου φίλου και εξέχοντος μέλους του Συλλόγου μας Μάριου Δελεβάντε, αποφασίστηκαν τα εξής:

Επίσημη επίδοση συλλυπητηρίων  στην οικογένεια του εκλιπόντος.

  • Αναβολή της προπόνησης της Α΄ομάδας την Τρίτη 17/5
  • Παρουσία μελών του ΔΣ και προπονητών του Συλλόγου στη νεκρώσιμη ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 15:30 στο Κοιμητήριο του Βύρωνα.
  • Παρουσία στη νεκρώσιμη ακολουθία όλων των αθλητών της Α΄ομάδας, οι οποίοι θα παρίστανται με στολή εξόδου εις ένδειξη τιμής στον εκλιπόντα.
  • Αντί στεφάνου και με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειας θα κατατεθούν χρήματα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.