Δημοσθένης Δόγκας: “Μια οφειλόμενη απάντηση”




dogaspanorama

(Ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης “Δημοτική Βούληση” και δημοτικού συμβούλου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης)

Χαιρετίζουμε τη δημοσιοποίηση των κινήσεων της δημοτικής αρχής, η οποία σχετίζεται με την αμφισβήτηση του δασικού χαρακτήρα των 124 στρεμμάτων στο Πανόραμα Βούλας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα, καθώς η ανακοίνωση της Δημοτικής Βούλησης και του Δημοσθένη Δόγκα αποτέλεσε το κίνητρο ώστε να ενημερωθούν οι δημότες από τη Δημοτική Αρχή για το επίμαχο θέμα.

Αυτό για εμάς σημαίνει εποικοδομητική αντιπολίτευση και συμβολή στο δημοτικό γίγνεσθαι, μακριά από τη στείρα μικροπολιτική της καταγγελίας, των ύβρεων και της καταδίκης κάθε αντικειμενικά σωστής πράξης.

Είναι ευνόητο στον καθένα ότι μια δημοτική παράταξη της αντιπολίτευσης, όπως η Δημοτική Βούληση, ενημερώνει τους δημότες για τα θέματα που αφορούν τους δημότες με την οπτική γωνία που θεωρεί ότι είναι η πρέπουσα για το συμφέρον του δήμου και των δημοτών και αντίστοιχα δεν μιλά εξ ονόματος τρίτων.

Μια δημοτική παράταξη λοιπόν δεν μιλά εξ ονόματος της Διοίκησης ενός Δήμου, που έχει τις δικές της πολιτικές θέσεις, που παίρνει τις δικές της πρωτοβουλίες και πόσω μάλλον, όταν διαθέτει ομάδα υπαλλήλων για την Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις η οποία έχει και την ευθύνη της ενημέρωσης του έργου της.

Γι’ αυτό εξάλλου υπάρχει η δημοκρατία, η πολυφωνία και ο πλουραλισμός. Σε κάθε περίπτωση λοιπόν, η Δημοτική Βούληση δεν άφησε υπόνοιες ότι ο Δήμος αδρανεί αλλά ενημέρωσε για τις κινήσεις της στο επίμαχο θέμα.

Είναι όμως απορίας άξιον: Για ποιο λόγο άραγε το Γραφείο Δημάρχου περίμενε την ανακοίνωση της Δημοτικής Βούλησης για να προχωρήσει στην ενημέρωση των συμπολιτών μας για ένα θέμα τόσο σοβαρό;

Γινόμαστε μία ακόμη φορά “στο ίδιο έργο θεατές”, καθώς η δημοτική αρχή, όπως έγινε με την υπόθεση της Υδρούσας αλλά και με την πώληση του Αστέρα, μόνο μετά τις ανακοινώσεις της Δημοτικής Βούλησης κινητοποιείται.

Είναι πάντως ιδιαίτερα λυπηρό το γεγονός ότι σε μια ανακοίνωση 800 λέξεων για το δάσος του Πανοράματος, οι 330 αφιερώνονται για να καταγγελθεί ο Δημοσθένης Δόγκας επειδή δημοσιοποίησε τις απόψεις του

.Προφανώς το σημαντικό θέμα που εξήγαγε η Δημοτική Αρχή από την ανακοίνωση του Δ. Δόγκα δεν ήταν η κίνηση για τη σωτηρία των 124 στρεμμάτων αλλά το πώς θα δημιουργήσει εντυπώσεις και θα εναντιωθεί χωρίς λόγο και αιτία σε μια πράξη που ενισχύει τις κινήσεις για το καλύτερο μέλλον του τόπου και φυσικά να στοχοποιήσει για μια ακόμη φορά και να τονίσει την εμπάθειά της προς τη Δημοτική Βούληση και τον 1
Δημοσθένη Δόγκα.

Αγαπητοί κύριοι της Δημοτικής Αρχής, καταλαβαίνουμε την ανάγκη να είσθε στη δημοσιότητα πίσω από επικοινωνιακά τεχνάσματα μικροπολιτικής αλλά ο ρόλος σας δεν είναι αυτός.

Είναι να πράττετε τέτοιες κινήσεις, ώστε να είσθε στη δημοσιότητα μόνο με το έργο για το κοινό καλό. Έχετε την ύψιστη ευθύνη έναντι των συμπολιτών μας να διαχειριστείτε το δημόσιο συμφέρον.

Αν οι προηγούμενες διοικήσεις του Δήμου Βούλας, στέλεχος των οποίων ήταν ο σημερινός Δήμαρχος, έπρατταν τα δέοντα την σωστή στιγμή, δεν θα βρισκόμασταν προ διεκδικήσεων σε παραλιακά οικόπεδα (υπόθεση ΜΕΕΚΒ) με δίκες ερήμην, ούτε θα υπήρχαν κάτοχοι τίτλων ιδιοκτησίας στο δάσος των 124 στρεμμάτων του Πανοράματος.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής, είναι ανεπίτρεπτο να σας καθοδηγεί στις επιλογές σας η μικροπολιτική, το παραταξιακό συμφέρον και οι προσωπικοί ανταγωνισμοί.

Ξεπεράστε πιθανά σύνδρομα και την ανάγκη δημιουργίας εντυπώσεων. Επιτέλους κατανοήστε ότι είμαστε συνοδοιπόροι στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για εμάς, τα παιδιά μας και ολόκληρου του Δήμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πανόραμα Βούλα: Μάχη για το φιλέτο των 124 στρεμμάτων!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.