Μπαίνει πυροφυλάκιο στο βουνό




Το αίτημα του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και της Εθελοντικής Ομάδας βρίσκει ανταπόκριση με την ρητή δέσμευση του Προέδρου του ΣΠΑΥ Βασίλη Βαλασόπουλου , του Αντιπροέδρου Παναγιώτη Αγγελόπουλου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου  στους εκπρόσωπους του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης  στον Σύνδεσμο,  Αντιδήμαρχο Πόλης Αθανάσιο Καλύβα, Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός και Λάζαρο Τογρίδη.

Θέμα της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, ήταν η προετοιμασία εν όψει της αντιπυρικής περιόδου 2016 & η ένταξη σε αυτή των εθελοντικών ομάδων.

Παράλληλα υπήρξε ενημέρωση και για όλες τις ενέργειες που δρομολογούνται στο βουνό μας εντός των Διοικητικών ορίων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Να σημειωθεί ότι έχει ξεκινήσει τις 5 Μαΐου και από την οδό Γοργοποτάμου στη Αργυρούπολη η αποψίλωση όλου του περιστατικού μετώπου του βουνού με εξωτερικό συνεργάτη του ΣΠΑΥ και του Δήμου μας αν και όπου χρειαστεί.

Προγραμματίζεται για τις 23 Μαΐου Συντονιστικό Τοπικό Όργανο με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον συντονισμό των δράσεων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου 2016.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.