Αυτοψία του STAR στο Ελληνικό για τα κυκλώματα πορνείας! (VIDEO)
afto

Την Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσαν οι καταγγελίες για κυκλώματα πορνείας που εκμεταλλεύονται μετανάστες στο Ελληνικό.

Ορισμένοι είχαν φτάσει στο σημείο να μετατρέψουν σκηνές σε οίκους ανοχής.

Την αυτοψία έκανε ο δημοσιογράφος του STAR, Βαγγέλης Γκούμας, με τον δήμαρχο Αλίμου μέσα στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού να δείχνει ότι τα παράνομα κυκλώματα που προωθούσαν την πορνεία, ποτά και ναρκωτικά στους μετανάστες δρούσαν ανενόχλητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Εκεί τα στόματα άνοιξαν για πρώτη φορά και μίλησαν για σκηνές που είχαν μετατραπεί σε οίκους ανοχής. Τα παιδιά είπαν ότι γίνονταν σεξ στη σκηνή.

Ο μετανάστης που μίλησε στην κάμερα του STAR ζήτησε να του καλύψουμε το πρόσωπο. Ήταν φοβισμένος και απέφυγε να μας δείξει τo σημείο όπου είχε στηθεί ο πρόχειρος οίκος ανοχής, με το πληρωμένο σεξ να κοστίζει 10 ευρώ.

Οι συμπλοκές γίνονταν σε καθημερινή βάση και σπάνια ενημερωνόταν η αστυνομία παρά τις προειδοποιητικές πινακίδες που είχαν αναρτηθεί σε πολλά σημεία της τεράστιας αίθουσας με τις εκατοντάδες σκηνές.

Σε άλλο σημείο της αίθουσας σύμφωνα με τις καταγγελίες είχε στηθεί σκηνή όπου μετανάστες πωλούσαν τα πάντα.

Την ίδια στιγμή όπου κάποιοι πλουτίζουν από την πορνεία, το παραεμπόριο και τα ναρκωτικά, οι συνθήκες διαβίωσης προκαλούν αγανάκτηση.

Οι τουαλέτες είναι σε άθλια κατάσταση με την μυρωδιά να μην σε αφήνει να σταθείς ούτε λεπτό. Βρωμιά και σκουπίδια. Εικόνες που συμπληρώνουν το σκηνικό της κόλασης που ζουν αυτοί οι άνθρωποι.

Στην παραλιακή λεωφόρο τις νύχτες σύμφωνα με τις καταγγελίες νεαρά κορίτσια πωλούν το κορμί τους στους περαστικούς οδηγούς για λίγα ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.