Άλιμος: Οι φύλακες άγγελοι της Παιδόπολης “Άγιος Ανδρέας” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




paidopkolaz

Ο σύλλογος φίλων της Παιδόπολης Αλίμου «Άγιος Ανδρέας» είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο που δημιουργήθηκε πριν από 8 χρόνια. Αιτία της δημιουργίας του, ήταν η θέληση των ανθρώπων του να βοηθήσουν, ως κοινωνικό σύνολο, στην κοινωνικοποίηση και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μικρών φιλοξενουμένων της.

Σκοπός του σωματείου είναι η στήριξη της Παιδόπολης, η αρωγή σε κάθε ανάγκη των παιδιών που φιλοξενούνται εκεί, η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας στους εθελοντές καθώς και η διάδοση της ιδέας της εθελοντικής προσφοράς.

Η Παιδόπολη αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια μέρος της ζωής του Αλίμου που την έχει αγκαλιάσει με ποικίλους τρόπους και αυτή τη στιγμή χρειάζεται η στήριξη όλων των ανθρώπων και φορέων της περιοχής μας για να συνεχίσει να προσφέρει έργο σ’ αυτά τα παιδιά που το έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ FACEBOOK:

Την Κυριακή 8 Μαίου χαρούμενες φωνούλες και παιδικά γελάκια πλημμύρισαν την αυλή της παιδόπολης Αλίμου.

Απο νωρίς το πρωί ξεκίνησε η προετοιμασία του εορταστκού τραπεζιού με μουσική και χορό με πρωταγωνιστές τους μικρούς μας φίλους!!!
Δοκίμασαν κάθε νοστιμιά από τον πλούσιο μπουφέ, έπαιξαν και χόρεψαν παρέα με εθελοντές, φίλους και εργαζόμενους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες και κυρίως στους εργαζόμενους και τον άψογο ψήστη μας κ.Νικηφόρο.
Ελπίζουμε τουχρόνου όλα τα παιδιά να κάνουν Πάσχα στις οικογένειες τους η σε ανάδοχες οικογένειες με αγάπη,ασφάλεια και ευτυχία!!!

paidop1 paidop2 paidop3 paidop4 paidop6

Χαρούμενες στιγμές,η αναμονή της τούρτας γεννεθλίων!!!

Μέρες πριν η προετοιμασία της παραγγελίας. Θέλω μπάτμαν η καλύτερα spiderman,frozen, παναθηναικό η ολυμπιακό ? Πόσα κεράκια θα έχω στη τούρτα μου?
Μόλις σβήσουν τα κεράκια,ανάβουν τα κουταλάκια!!!
Χρόνια πολλά σε όλα τους, με πολλά -πολλά και  ευτυχισμένα γενέθλια,το αξίζουν !!!

paidop7

paidop8

paidop9

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.