Απίστευτος καυγάς Τρύφωνα και Βάνας – “Δώσμου τα 2 χιλιάρικα που μου χρωστάς”




vanaafisa

Καυγάς με …πολιτικές προεκτάσεις ξέσπασε ανάμεσα στην ηθοποιό και δημοτική σύμβουλο Γλυφάδας, Βάνα Μπάρμπα και τον διάσημο κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο  Τρύφωνας Σαμαράς, αποφάσισε να προβάλλει το ημερολόγιο του στα γειτονικά Σκόπια και έκανε πρόταση στην ηθοποιό Βάνα Μπάρμπα να είναι η παρουσιάστρια της βραδιάς. Τύπωσε μάλιστα και τις σχετικές διαφημίσεις.

Η Βάνα, αρχικά δέχτηκε, όμως, όπως έγραψε σε ανάρτησή της στο Facebook, δεν έχει καμία διάθεση να πάει στα Σκόπια, γιατί όπως υποστήριξε δεν θα μπορούσε να μπει σε μια χώρα, όπου στο διαβατήριό της θα έμπαινε η λέξη «Μακεδονία».

«Παρακαλώ, με μεγάλο σεβασμό, θα ήθελα να λυθεί μια παρεξήγηση.Ήμουν καλεσμένη σε μία όμορφη εκδήλωση για το ημερολόγιο ενός φίλου. Εγώ, λόγω φόρτου εργασίας, νόμιζα ότι θα γινόταν στη Σερβία κι έτσι είχα δεχτεί. Ήταν δική μου παρανόηση. Η εκδήλωση ήταν στα Σκόπια κι αυτό με έφερε σε δυσμενή θέση και ήμουν υποχρεωμένη να αρνηθώ. Ήταν καθαρά θέμα αξιών. Δε θα μπορούσα να μπω σε μια χώρα, όπου στο διαβατήριό μου θα έμπαινε η λέξη “Μακεδονία”.Τιμώ τη δουλειά των ανθρώπων που με κάλεσαν και θεωρώ ότι είναι αξιοσέβαστοι, ο καθένας στον τομέα του.Ζητώ συγγνώμη από τους διοργανωτές αλλά κάποια πράγματα είναι υπεράνω χρημάτων».

barba_6

Σαμαράς: Δώσε μου τα 2 χιλιάρικα που μου χρωστάς

Φυσικά, την ανάρτησή της, τη διάβασε και ο κομμωτής, ο οποίος έγινε έξαλλος και έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

«Με έκπληξη σήμερα, διάβασα μια δήλωση – απάντηση της φίλης μου “Βάνας Μπάρμπα”, για την άκρως αντιεπαγγελματική και προσβλητική συμπεριφορά της τόσο προς εμένα αλλά και σε όλους του καλλιτέχνες που έχουν συνεργαστεί με το princess Kazino. Αναφέρω μερικούς: Αντώνης Ρέμος, Νατάσσα Θεοδωριδου, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή, Τζούλη Μασσίνο, Σταμάτης Γονίδης,Γιάννης Πλούταρχος, Γιάννης Σαββιδάκης, Χριστίνα Μαραγκόζη και πολλοί άλλοι. Βάνα μου όλους αυτούς τους καλλιτέχνες υποτιμάς; Είναι ανθέλληνες και εσύ Ελληνίδα; Ή μήπως θες να διαφημίσεις τη συναυλία που διοργανώνεις και τα θυσιάζεις όλα και τα παραποιείς στο βωμό της διαφήμισης;  Σε παρακαλώ επειδή είσαι υπεράνω χρημάτων τα 2 χιλιάρικα που μου χρωστάς εδώ και καιρό θέλω να τα δώσεις στα παιδιά των προσφύγων για να συμβάλω και εγώ στην προσπάθειά σου για τη συναυλία που ετοιμάζεις και έκανες όλα αυτό το σκάνδαλο για να τη διαφημίσεις. Επίσης η αφίσα παίζει εδώ και είκοσι μέρες και είχες το χρόνο να δεις που θα γίνει η εκδήλωση. Μην μας υποτιμάς λοιπόν εκτός αν οι γραμματικές και γεωγραφικές σου γνώσεις δεν ξεχωρίζουν την διαφορά μεταξύ Σερβίας και Σκοπίων και στέκονται απλά σε ένα Σ».

barba2_2

iefimerida.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.