Βόζεμπεργκ για το Ελληνικό: Είναι επιβεβλημένη η προκήρυξη νέου διαγωνισμού




Την ακύρωση της συμφωνίας για παραχώρηση της έκτασης των 6.500 στρεμμάτων του Ελληνικού στη Lamda Development (συμφερόντων Σπύρου Λάτση) και την εκ νέου προκήρυξη του διαγωνισμού με στόχο την αξιοποίηση ζητεί η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Ελίζα Βόζεμπεργκ.

«Είναι επιβεβλημένη η προκήρυξη νέου διαγωνισμού με τη συμμετοχή περισσότερων επενδυτών για την επίτευξη καλύτερου τιμήματος ή τουλάχιστον για την επαναδιαπραγμάτευση της ήδη συμφωνηθείσας παραχώρησης», δηλώνει στη Realnews η ευρωβουλευτής.

 Επισημαίνει ότι στηρίζει την ιδιωτική πρωτοβουλία, αλλά αυτό «πρέπει να γίνει με απόλυτη διαφάνεια και γνώμονα την εξυπηρέτηση στο έπακρο των συμφερόντων του ελληνικού Δημοσίου».

 Αναφέρει συγκεκριμένα ότι «η εσπευσμένη αποδοχή της μοναδικής προσφοράς της Lamda Development από την ελληνική κυβέρνηση, η οποία υπολείπεται παρασάγγας από την εκτιμηθείσα αξία του Ελληνικού, δεν δικαιολογείται!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.