Πρωτέας Βούλας: “Όλοι Μαζί Μπορούμε” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Διακόσιες ενενήντα σακούλες με τρόφιμα μακράς διάρκειας συγκεντρώθηκαν στην προσπάθεια του Πρωτέα Βούλας και του ΣΚΑΙ για την κοινωνική δράση «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τα οποία θα διατεθούν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε όλους όσους έσπευσαν να προσφέρουν και πραγματικά ο όγκος των τροφίμων ήταν αρκετά μεγάλος. Ευχαρίστησε επίσης τον ΣΚΑΙ για αυτή την δεύτερη επιτυχημένη συνεργασία σε μια ακόμη κοινωνική δράση.

Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έδωσε συγχαρητήρια στη διοίκηση του συλλόγου, τονίζοντας τη σημασία τέτοιου είδους δράσεων από τους φορείς της πόλης μας, αφού εκτός από τη συλλογή των τροφίμων και τη συμπαράσταση στους άπορους συμπολίτες μας, δίνουν μέσω του παραδείγματος πολύτιμα μαθήματα στα παιδιά που αθλούνται στο σύλλογο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η διοίκηση του Πρωτέα, μέσω δελτίου τύπου του, ανέφερε: «Ο Πρωτέας δεν σταματά εδώ την προσφορά του προς την κοινωνία και εκτός του αθλητισμού όπου συγκεντρώνει πάνω από 500 αθλητές, θεωρεί χρέος του να προσφέρει προς την κοινωνία με περισσότερες δράσεις αλληλεγγύης προς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη».

Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.