Προσφυγόπουλα στο Ελληνικό έπαθαν εγκαύματα από καυτό νερό




Τρία παιδάκια από το Αφγανιστάν που μένουν στο κέντρο φιλοξενίας του Ελληνικού τραυματίστηκαν, υπό αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Ένα δίχρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Όλα έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ τα τρία προσφυγόπουλα από το Αφγανιστάν βρίσκονταν κοντά σε ένα καζάνι με βραστό νερό. Άγνωστο ακόμη πως, τα παιδιά υπέστησαν εγκαύματα και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τα παραλάβει.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση ενός δίχρονου κοριτσιού. Όπως δήλωσε στο newsit.gr ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων Εμμανουήλ Παπασάββας, το παιδί έχει εγκαύματα 20% μερικού πάχους μπροστά και πίσω καθώς και στα γεννητικά όργανα.

«Η ζωή του δεν κινδυνεύει επί του παρόντος» τόνισε ο κ. Παπασάββας και διευκρίνισε ότι το κοριτσάκι είναι διασωληνωμένο στην Εντατική προληπτικά. «Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή. Έχει διασωληνωθεί προληπτικά και επαναλαμβάνω η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μέχρι στιγμής», επεσήμανε.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε στο newsit.gr ο διοικητής του Παίδων

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.