Ν.Ο.Β.: 9 – 13 Μαΐου εβδομάδα γνωριμίας με την κολύμβηση για τα παιδιά των Δημοτών Β.Β.Β.
Η αθλητική ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ξεκινά με όχημα την κολύμβηση αφού τα πρώτα δειλά βήματα για την ίδρυση του τμήματος έγιναν το 1939. Χιλιάδες σπουδαίοι κολυμβητές και κολυμβήτριες έχουν αγωνιστεί από τότε με τα χρώματα του ΝΟΒ και εκατοντάδες είναι τα μετάλλια και οι πανελλήνιες νίκες που έχουν κερδίσει στα πρωταθλήματα, τους διασυλλογικούς αγώνες αλλά και τις διεθνείς διοργανώσεις.
Ο Ν.Ο.Β. αυτόν τον Μάιο και για μία εβδομάδα γίνει τη δυνατότητα στους Δημότες να φέρουν τα παιδιά τους ηλικίας 3 έως 10 ετών στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης για να γνωρίσουν το συναρπαστικό αυτό άθλημα!
Τα δωρεάν μαθήματα εκμάθησης κολύμβησης θα πραγματοποιηθούν 9 – 13 Μαΐου, απογευματινές ώρες.
Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία Σχολών του ΝΟΒ στα τηλέφωνα 210 8962416 και 210 8962142 εσωτερικό 110, καθημερινά 16:00 – 19:00 και τα Σάββατα 10:00 – 13:00.
Για την δωρεάν συμμετοχή θα χρειαστεί να προσκομίσετε χαρτί γιατρού πως το παιδί μπορεί να αθληθεί καθώς και αποδεικτικό πως είστε Δημότης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.