Athens Erotica: Ξενάγηση στο πιο «καυτό» φεστιβάλ των νοτίων (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Αφθονο στριπτίζ και αισθησιακοί χοροί από καλλίγραμμες καλλονές και διάσημες πορνοστάρ, με κεντρικό πρόσωπο τη «βασίλισσα» του είδους, Τσιτσιολίνα

Το πιο σέξι φεστιβάλ της πόλης μόλις ξεκίνησε και θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες στο Παλαιό Φάληρο. Τέσσερις ημέρες γεμάτες απόλαυση μέσα από, Sex Art, Performing Arts, Show Rooms, Night Εvents, BDSM Areas, αλλά και μια μεγάλη σειρά από καταξιωμένες εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται χρόνια στο χώρο.

Όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια της πιο ερωτικής έκθεσης απόλαυσαν χωρίς ενοχές άφθονο στριπτίζ και αισθησιακούς χορούς από χορεύτριες και διάσημες πορνοστάρ. Με κεντρικό πρόσωπο τη «βασίλισσα» του είδους, την Cicciolina, το φεστιβάλ άνοιξε τις πόρτες του Ολυμπιακού πόλου Φαλήρου (Tae kwon Do), χθες Παρασκευή στις 18:00 και υποδέχθηκε το κοινό. Την παρουσίαση της βραδιάς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ανέλαβαν η Εύη Αδάμ και η Τζέην Σαμπανίκου.

Πέρυσι είχε γίνει σάλος με τα γυαλιά-ομοίωμα πέους που είχε φορέσει η Εύη Αδάμ. Φέτος, η συμπαρουσιάστριά της αρκέστηκε απλά να της κάνει δώρο επί σκηνής ένα ανεμιστηράκι σε σχήμα… μπανάνας.

Δείτε την έναρξη της παρουσίασης και το δώρο στην Εύη Αδάμ

ΔΕΙTΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ PROTOTHEMA.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.