Συγχαρητήρια στους αθλητές του ΝΑΟΕΛΛ “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”




Στο κατάμεστο Πολιτιστικό – Συνεδριακό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης την Κυριακή 20/3/2016, ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης ¨Γρηγόρης Λαμπράκης¨ προέβει στην βράβευση των αθλητών – πρωταθλητών , προπονητών  καθώς και όλων όσων συνέβαλαν για τις νίκες που πέτυχαν το έτος 2015.

Για ακόμη μια φορά τεράστιος ήταν ο αριθμός των  αθλητών και των αθλητριών που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις σε Παγκόσμια – Πανευρωπαϊκά – Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Βαλκανικούς Αγώνες, κατόχους πανελληνίων ρεκόρ καθώς και αυτών που πέτυχαν άνοδο κατηγορίας στα ομαδικά αθλήματα των συλλόγων που εδρεύουν στο Δήμο μας, οι οποίοι και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.  Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι ήδη τρεις από τους αθλητές της πόλης  μας έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Μια μικρή πόλη με τόσους μεγάλους αθλητές.

Ο Πρόεδρος  του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. κ. Καλιντέρης Γιώργος άνοιξε την εκδήλωση  συγχαίροντας όλους  τους αθλητές,  τονίζοντας  ότι ο αθλητικός οργανισμός θα στέκεται πάντα αρωγός στο πλευρό τους, έτσι ώστε οι νίκες των πρωταθλητών μας πάντα να πληθαίνουν.

Μεγάλη τιμή υπήρξε για το δήμο μας η παρουσία των  επίσημων προσκεκλημένων φορέων του αθλητισμού του κ. Δεληγιάννη Νίκου Ολυμπιονίκη Υδατοσφαίρισης, κ.Μπογατσιώτη Κων/νου μεγάλη προσωπικότητα στο χώρο της καλαθοσφαίρισης, κ.Καπώνη Παύλου παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας και κ. Βιδάλη Θεόδωρου διεθνή διαιτητή, στους οποίους ο ΟΝΑΔΕΑ απένειμε τιμητικές πλακέτες, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στον Ελληνικό Αθλητισμό. Επίσης την εκδήλωση τίμησε με την παρουσίας της η κ. Αυλωνίτου Ελένη παλιά πρωταθλήτρια κολύμβησης και νυν βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου .

Η εκδήλωση ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο με την βράβευση των αθλητών των ΑΜΕΑ από τον δήμαρχο της πόλης μας τον κ. Κωνσταντάτο Γιάννη. Με μεγάλη χαρά ετοιμάσαμε φέτος ένα ειδικό αφιέρωμα για τον σύλλογο που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην πόλη μας στα άτομα με αναπηρία τον ΝΑΟΕΛΛ.  Πρόκειται για μια ειδική κατηγορία αθλητών  όπου μέσα από την διαφορετικότητα τους , με δύναμη –θάρρος και προσπάθεια προσπαθούν να φτάσουν τους στόχους τους.

Τέλος, συγχαίρουμε και πάλι, όλους τους βραβευθέντες της εκδήλωσης και ευχόμαστε και του χρόνου, να έχουμε ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.