Σε μάντρα στην Άνω Γλυφάδα το τζιπ του Παντελίδη (VIDEO)




Πραγματογνώμονες έκαναν αυτοψία σήμερα στο αυτοκίνητο Παντελή Παντελίδη που βρίσκεται σε μάντρα στην Άνω Γλυφάδα.

Αρχικά το τζιπ είδαν αστυνομικοί της Τροχαίας Ελληνικού και υπεύθυνοι της κατασκευάστριας εταιρείας, ενώ στη συνέχεια και ο πραγματογνώμονας της οικογενείας του αδικοχαμένου τραγουδιστή εξέτασε το όχημα.

Δείτε το βίντεο του STAR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Φως στις συνθήκες του τροχαίου που έκοψε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη θα ρίξουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA, τις οποίες ανέλαβαν να διενεργήσουν τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, τα αποτελέσματα αυτά – που θα είναι έτοιμα σε 20 ημέρες, μαζί με τα συμπεράσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων – θα απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα για το ποιος βρισκόταν στο τιμόνι του τζιπ.

Πατήστε EΔΩ  και διαβάστε το δημοσίευμα της Realnews καθώς και τις δηλώσεις της Νατάσσας Αρναούτη, μητέρας της Μίνας που ήταν στο μοιραίο τζιπ.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.