Παλαιό Φάληρο: Γέμισαν ένα φορτηγό με καπάκια




“Ανακυκλώνω και προσφέρω”. Μια πρωτοβουλία των κοινωνικών δομών,των εθελοντών και των συλλόγων του Δήμου Π.Φαλήρου που σκοπό έχει την διττή ευαισθητοποίηση κατοίκων και μαθητών σε ανακύκλωση και κοινωνική αλληλεγγύη.

Τα πλαστικά καπάκια που συλλέγονται αντί να καταλήγουν στη χωματερή ανακυκλώνονται και συγχρόνως υποστηρίζονται οικονομικά ο σύλλογος ατόμων με σκλήρυνση κατα πλάκας και ο πανελλήνιος σύλλογος προσαρμοσμένων αθλημάτων ΑΛΜΑ, που εκπροσωπούν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.

Γιάννης Φωστηρόπουλος – Αντιδήμαρχος Διοίκησης -Οικονομικών και κοινωνικών δομών Παλαιού Φαλήρου

Η καλή είδηση της Παρασκευής!Επειδή πολλές φορές οι ποσότητες από τα καπάκια δεν καταλήγουν στον προορισμό τους πήραμε την πρωτοβουλία να το λειτουργήσουμε σε τοπικό επίπεδο.Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Chrisoula Pololos Pappas γιατί διέθεσε δωρεάν την αποθήκη της και τους Clairy Georgiou Constantinos Mantzios Thanos Zilakos Ioannis Stathakis Stathakis Ioannis Aggeliki Xynou Μαίρη Μπαρούνη, Γρηγόρης Καπότσης Γιώργος Αλεξίου Άννα Βέρσαλη ,χωρίς την πολύτιμη βοήθειά τους το εγχείρημα δε θα ξεκινούσε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.