Mανώλης Μιχαλέτος: “Παλιοί και νέοι να κάνουμε μια νέα αρχή” (VIDEO)




O Μανώλης Μιχαλέτος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της  Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αλίμου της Νέας Δημοκρατίας, μετά την επιστολή παραίτησης του πρώην δημάρχου Αλίμου και στελέχους του κόμματος, Αργύρη Αργυρίου.

Ο 33χρονος ναυπηγός ευχαρίστησε τον Αργύρη Αργυρίου για την κίνησή του αυτή που ανοίγει το δρόμο στους νέους και ζητά από όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας την ενεργοποίησή τους στα κοινά δρώμενα.

Το notia.gr τον συνάντησε στην παρέλαση για την 25 Μαρτίου και μίλησε μαζί του
:

“Χρόνια πολλά σε όλους, η Πατρίδα μας να ξεπεράσει τις δυσκολίες και του χρόνου να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί. Εδώ στον Άλιμο μαζικά γιορτάζουμε την 25 Μαρτίου και αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο. Κατεβαίνω για πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλίμου.

Η διαδικασία της υποβολής των υποψηφιοτήτων έληξε την περασμένη Τετάρτη. Με θετική έκπληξη και με συγκίνηση διάβασα την επιστολή του κ. Αργυρίου, του απερχόμενου προέδρου και σεβαστού σε όλους μας δημάρχου, με την οποία παραχωρεί τη θέση του στους νέους, δεν αποστρατεύεται, αλλά δεν θα είναι υποψήφιος εκ νέου για την προεδρεία.

Τον ευχαριστούμε πολύ και αυτό δείχνει το ήθος του και δικαιώνει τους αγώνες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί μου κατεβαίνουν και 13 αξιόλογοι συμπολίτες μας πολλοί εκ των οποίων είναι νέοι και για πρώτη φορά, όλοι με διάθεση προσφοράς. Οι εκλογές είναι την Κυριακή 3 Απριλίου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Αυξεντίου και Αριστοτέλους).

Περιμένουμε όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, όσους ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές στις 20 Δεκεμβρίου και όσους επαναβεβαίωσαν την εγγραφή τους στο ορισμένο χρονικό διάστημα, να συμμετάσχουν, κάνουμε μια καινούρια αρχή, θέλουμε και τους παλιούς και τους νέους μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την Νέα Δημοκρατία στον Άλιμο και να βοηθήσουμε το δήμο μας”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

H ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥ:

Αγαπητά μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας Αλίμου,

Με αίσθημα ευθύνης και διάθεση για προσφορά κατέθεσα υποψηφιότητα για πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αλίμου.

Στόχος η έκφραση όλων των δυνάμεων της παράταξης, η νέα αντίληψη για το πολιτικό γίγνεσθαι, όπως εκφράστηκε από την μαζική συμμετοχή των μελών και φίλων της ΝΔ, στις εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου του κόμματος, η ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού στον Άλιμο και η περαιτέρω ενεργοποίησης της τοπικής κοινωνίας στα δρώμενα. Επιθυμώ να κάνουμε την ΝΔ πρώτη δύναμη στον Άλιμο και στα νότια προάστια, να ανοίξουμε τη λειτουργία της τοπικής μας οργάνωσης στους πολίτες και τους φορείς της περιοχής, να αναδείξουμε τα θέματα της γειτονιάς μας τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο όσο και στην Βουλή δια μέσω και των Βουλευτών μας στη Β Αθήνας επιτελώντας ουσιαστικό και ωφέλιμο έργο.

Η διαδικασία της υποβολής των υποψηφιοτήτων έληξε την περασμένη Τετάρτη. Με ανάμικτα συναισθήματα, έκπληξης και συνάμα συγκίνησης διάβασα την επιστολή του κ. Αργυρίου, του απερχόμενου προέδρου και σεβαστού σε όλους μας πρώην δημάρχου, με την οποία παραχωρεί τη θέση του στους νέους, αντιλαμβανόμενος τα κελεύσματα της εποχής όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Δεν αποστρατεύεται, αλλά δεν θα είναι υποψήφιος εκ νέου για την προεδρία, παρά μόνο ως σύνεδρος του κόμματος. Τον ευχαριστούμε, όλοι, πολύ, για την κίνησή του αυτή, με την οποία  δείχνει το ήθος του και δικαιώνει τους αγώνες που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

Πεποίθησή μου είναι, πως η αλλαγή θα έρθει μέσα από την νέα γενιά, στα κόμματα, στην οικονομία, στους φορείς. Η Ελλάδα οφείλει να στηρίξει όλους εκείνους που επιλέγουν στα δύσκολα να μείνουν στην πατρίδα μας, που πιστεύουν ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και επιχειρούν, εργάζονται με λιγότερα από την αξία τους, συμμετέχουν για να αλλάξουν δομές και αντιλήψεις στην εκπαίδευση, στα κόμματα, στην οικονομία. Αυτή η γενιά θα φέρει την αλλαγή.

Για το συμβούλιο της τοπικής οργάνωσης, είναι υποψήφιοι  13 αξιόλογοι συμπολίτες μας πολλοί εκ των οποίων είναι νέοι και κατέρχονται στις εκλογές για πρώτη φορά, όλοι με διάθεση προσφοράς.

Οι εκλογές είναι την Κυριακή 3 Απριλίου, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου (Αυξεντίου και Αριστοτέλους) και ώρες 10:00-19:00.

Περιμένουμε όλους τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, όσοι ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές στις 20 Δεκεμβρίου και όσοι επαναβεβαίωσαν την εγγραφή τους στο ορισμένο χρονικό διάστημα, να συμμετάσχουν. Κάνουμε μια καινούρια αρχή. Θέλουμε και τους παλιούς και τους νέους μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την Νέα Δημοκρατία στον Άλιμο και να βοηθήσουμε το δήμο μας.

Σας αναμένω να διαγράψουμε μία καινούρια πορεία στα τοπικά δρώμενα.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

Οι υποψήφιοι μας:

1.       Αλευρομύτης Γεώργιος του Γρηγορίου

2.       Βασιαγεώργης Δημήτριος του Νικολάου

3.       Βασιλείου Νανά του Παναγιώτη

4.       Γκιόλιας Χρήστος του Θεοδώρου

5.       Θεοδωρακόπουλος Ηλίας του Αναστασίου

6.       Κόττας Βασίλειος του Νικολάου

7.       Κυριακάκη –Βαρδιάνου Αμαλία του Γεωργίου

8.       Μπελέκου Παρασκευή του Θεοδώρου

9.       Πιερράκος Παναγιώτης του Ηλία

10.   Ρήγος Λαλέας Νικήτας – Έκτωρ του Νικολάου

11.   Στιβακτή Πέρσα του Κωνσταντίνου

12.   Τζόβας Ελευθέριος του Αποστόλου

13.   Τσάγκαρη Γιαννούλα του Παναγιώτη

Ποιος είμαι

Γεννήθηκα το 1983 και από το 1988 μέχρι και σήμερα διαμένω στον Άλιμο στην Περιοχή Κυθηρίων. Προέρχομαι από οικογένεια με ναυτική παράδοση. Η καταγωγή μου είναι από τη Νεάπολη Λακωνίας (Βάτικα).

Ο πατέρας μου είναι πλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού, η μητέρα μου ασχολείται με τα οικιακά κι έχω κι ένα μεγαλύτερο αδερφό, τον Ιωάννη πολιτικό επιστήμονα-αναλυτή θεμάτων ασφαλείας.

Τέλειωσα το 5ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Αλίμου και εισήλθα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στη Σχολή Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών.

Μιλώ και γράφω άριστα την Αγγλική γλώσσα, πολύ καλά τη Γερμανική και βασικώς τη Γαλλική.

Ενδιαφέρον μου αποτελεί η μουσική, καθώς ξεκίνησα να παίζω βιολί σε ηλικία μόλις 9 ετών στο Θουκυδίδειο Ωδείο Αλίμου, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές συναυλίες κι εκδηλώσεις.

Υπηρέτησα τη θητεία μου στο Πολεμικό Ναυτικό ως χειριστής radar, σε ακριτικό ναυτικό παρατηρητήριο.

Κατά τα φοιτητικά μου χρόνια δραστηριοποιήθηκα στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο κι εκπροσώπησα για ένα ακαδημαϊκό έτος τους φοιτητές της Σχολής Ναυπηγών στη Σύγκλητο του ιδρύματος.

Εργάζομαι στο χώρο της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας, ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια.

Είμαι μέλος του Royal Institution of Naval Architects καθώς κι άλλων ενώσεων ναυπηγών ή ναυτιλιακών.

Ασχολούμαι από μικρός με τα κοινά της πόλης μας.

Από το 2004 έως το 2012 υπήρξα μέλος του διοικητικού συμβουλίου του «Πολιτιστικού-Εξωραϊστικού Συλλόγου Περιοχής Κυθηρίων Αλίμου Η ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ», καταθέτοντας πολλές προτάσεις για θέματα της περιοχής Κυθηρίων κι όχι μόνο και συμμετέχοντας στις δράσεις του συλλόγου.

Ιδιαίτερα έχω ασχοληθεί με το ζήτημα των συγκοινωνιών στο δήμο μας συντάσσοντας υπομνήματα είτε μέσα από τη δράση μου στο σύλλογο είτε ιδιωτικώς προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΣΑ και το Δήμο.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της πρωτοβουλίας Νέων του Αλίμου για τη δημιουργία των Τοπικών Συμβουλίων Νέων το 2006.

Συμμετείχα στην κίνηση αποφοίτων 4ου Ενιαίου Λυκείου Αλίμου για τη δημιουργία συλλόγου το 2007.

Από 1η Ιανουαρίου 2011 έχω την τιμή και την ευλογία να εκτελώ χρέη επιτρόπου στον Ιερό Ναό Παναγίας Μυρτιδιώτισσας Αλίμου.

Υπήρξα συνιδρυτής της ΟΝΝΕΔ Αλίμου και πρώτος πρόεδρός το 2010, ενώ από το Νοέμβριο του 2013 είμαι πρόεδρος της Β1 Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.

Συνεπής στις αρχές μου φρόντισα η πολιτική δράση να συνοδεύεται από κοινωνική ωφέλεια, οργανώνοντας δράσεις όπως: εθελοντική αιμοδοσία, καθαρισμός –εξωραϊσμός δημοσίων χώρων του Αλίμου καθώς και συλλογή τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων κι άλλων ειδών με σκοπό την ανακούφιση ευπαθών ομάδων. Ταυτόχρονα, καταθέσαμε μαζί με άλλους νέους πολλές προτάσεις για τη συγκοινωνία, τους χώρους άθλησης και τους ελεύθερους χώρους του Δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.