Η Γλυφάδα ομορφαίνει (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Για τα  έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη της Γλυφάδας, αναφέρεται στη σελίδα του στο facebook ο Γιώργος Παπανικολάου. Ο δήμαρχος Γλυφάδας που έχει ανεβάσει και σχετικές φωτογραφίες τονίζει ότι σκοπός είναι να γίνει η Γλυφάδα μια πόλη σύγχρονη, καλαίσθητη, λειτουργική.

Γιώργος Παπανικολάου:

Καθαρίζουμε και συντηρούμε τις κολώνες φωτισμού. Προχωράμε σε ασφαλτοστρώσεις. Εκτελούμε διαγραμμίσεις στα οδοστρώματα. Αποκαθιστούμε ζημιές στα πεζοδρόμια. Συνεχίζουμε την ανάπλαση όλων των παιδικών χαρών και των πλατειών. Καθημερινά φροντίζουμε και ευπρεπίζουμε τη Γλυφάδα μας, ώστε να είναι μια πόλη σύγχρονη, καλαίσθητη, λειτουργική. Με μικρά και σταθερά βήματα, ένα μεγάλο έργο προχωρά.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Η Γλυφάδα ομορφαίνει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 05/08/2019 at 3:11 μμ
    Permalink

    ΑΡΚΕΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.