Γλέντησαν με την ψυχή τους οι Ηπειρώτες της Γλυφάδας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πρωτοχρονιάτικη πίτας του Συλλόγου Ηπειρωτών Γλυφάδας “Η ΠΙΝΔΟΣ” την Κυριακή 28-2-2016 και ώρα 13:00 στο κλειστό Αθλητικό Γυμναστήριο της  Τερψιθέας.

Παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γεώργιος Παπανικολάου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στρατής Παναγάκος, η Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. και Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαίρη Παπάζογλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Στέλιος Θεοδοσόπουλος, Στέλιος Κουρουπάκης, Στάθης Γεωργούλας,  Αιμίλιος Βουγιουκλάκης,  Δημήτρης Τσακίρης, το μέλος του Δ.Σ. του Κ.Α.Π.ΠΑ. κ. Σπύρος Δήμου, η Εκπρόσωπος  της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος  κ. Ηλέκτρα Κική, ο πρώην Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής  Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Γεώργιος Οικονόμου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Διονύσης Τσούτσης, ο Αντιδήμαρχος πόλης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης κ. Λ.Τογρίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Φιλιατών κ. Γρηγόρης  Ζιάκας, ο Διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας Γλυφάδας κ. Αλέξανδρος Σταθόπουλος, εκπρόσωποι  πολιτιστικών  φορέων, αδελφοτήτων, Ηπειρωτών και φίλων του Συλλόγου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεράσιμος Ζωίδης  στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε και στην ιστορική σελίδα της απελευθέρωσης των Ιωαννίνων και όλης της Ηπείρου από τον τουρκικό ζυγό.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου συνοδεία  της κομπανίας του Αλέξανδρου Αρκαδόπουλου και των ξεχωριστών ερμηνειών του  Σάββα Σιάτρα και της Άννας Κάτση και στη συνέχεια  χορός και Ηπειρώτικο παραδοσιακό γλέντι με τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων.

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Γλυφάδας “Η ΠΙΝΔΟΣ” ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, το Δήμο Γλυφάδας  και τους χορηγούς για την πολύτιμη υποστήριξη και βοήθειά τους.

 

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ  ΖΩΙΔΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΑΣΟΣ  ΚΑΤΟΠΟΔΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.