Γιορτή της μουσικής στο Παλαιό Φάληρο
Την Κυριακή 3 Απριλίου και ώρα 11.00πμ, στον Πολυχώρο Πολιτισμού του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, θα διεξαχθεί η τελετή απονομής των βραβείων του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μουσικής 2016, για νέες – νέους μουσικούς 16 – 30 ετών, που πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο για την UNESCO Tεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, στις 12, 13 και 14 Φεβρουαρίου στο θέατρο «Γαλαξίας» του Δήμου Νέας Σμύρνης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Όμιλος για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, θα βραβεύσει με το μετάλλιο τιμής τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, για τη σημαντικότατη προσφορά του στον Πολιτισμό και το τεράστιο μουσικό έργο του, που αποτελεί παρακαταθήκη για τη νέα γενιά μουσικών της χώρας μας.

 Συμμετέχει η Παιδική- Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα «Ν.Π» υπό τη διεύθυνση της κας Νίνας Πατρικίδου, που τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

 Παρουσιάστρια και συντονίστρια της εκδήλωσης, η κα Στέλλα Παπαδοπούλου, δημοσιογράφος ΕΡΤ.

 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης.

 Χορηγοί επικοινωνίας: CityiNews.gr, Αtticanews.gr, Αfieromata.gr, Ωδή στην Τέχνη, Μcnews.gr

Εκδήλωση: «Μουσικά βραβεία 2016», 3ου Πανελλήνιου διαγωνισμού μουσικής, διοργάνωσης του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος.

Κυριακή, 3 Απριλίου 2016, ώρα 11:00πμ

Πολυχώρος Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, Τερψιχόρης 51 και Αρτέμιδος, Τ.Κ 175 62

Είσοδος ελεύθερη

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.