«Γυναίκα της Μικράς Ασίας και του Πόντου»




Η ΕΣΤΙΑ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ διοργανώσε με απόλυτη επιτυχία εκδήλωση αφιερωμένη στη «Γυναίκα της Μ. Ασίας και του Πόντου» με κεντρική ομιλήτρια την κα Έφη Γρηγοριάδου, Συγγραφέα – Ερευνήτρια – Λαογράφο στο Μουσείο “Τσακύρογλου” της Εστίας.
Με εισήγηση του Προέδρου του ΔΣ της Εστίας Νέας Σμύρνης Κου Παπαδάτου Τιμήθηκε η Σμυρναία διαπρεπής Σκηνογράφος & Σκιτσογράφος, και βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών, κ. Έλλη Σολομωνίδου – Μπαλάνου με διάθεση αναμνηστικής πλακέτας σε συνδυασμό με την ανακήρυξη της ως Επίτιμο Μέλος της Εστίας Νέας Σμύρνης ως ελάχιστο φόρο για την τεράστια & ανεξάντλητη προσφορά της στην Τέχνη.
Για την τιμώμενη μίλησε με πολύ ζεστά λόγια απο καρδιάς ο Γεν. Γραμματέας της Ενώσεως Σμυρναίων κ. Νικόλαος Βικέτος, Εκπαιδευτικός.
Στο χώρο της Βιβλιοθήκης της ΕΣΤΙΑΣ θα λειτουργήσει έκθεση έργων της τιμώμενης καλλιτέχνιδας με τίτλο «Η Σμύρνη της Έλλης Σολομωνίδου». Διάρκεια έκθεσης από 9 Μαρτίου έως 15 Απριλίου και ώρες 09.00 – 14.00 (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και Αργιών).

 Εστία Νέας Σμύρνης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.