Διαβούλευση για την αναβάθμιση στο αθλητικό κέντρο της Βούλας
Σε διαβούλευση για τις επικείμενες εργασίες στο αθλητικό κέντρο της Βούλας καλεί η Δημοτική Αρχή του κατοίκους της περιοχής τη Δευτέρα, 4 Απριλίου στις 19.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα).“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

 Η προγραμματισμένη ανάπλαση αφορά την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, προκειμένου να μπορούν να αθλούνται εκεί τα παιδιά της πόλης με ασφάλεια. Για να περαιωθούν οι εργασίες, απαιτείται τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου η οποία, μαζί με τις εργασίες, έχει εγκριθεί ήδη από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετά το Δημοτικό Συμβούλιο, το επόμενο βήμα είναι μια ουσιώδης συζήτηση με τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης, όπως άλλωστε κάνει η Δημοτική Αρχή για όλα τα σημαντικά θέματα, προκειμένου να βρεθεί μια κοινώς αποδεκτή λύση που θα ικανοποιεί όλους τους εμπλεκόμενους, αθλούμενους και κατοίκους.

Για τον λόγο αυτόν, η παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων είναι σημαντική στη συζήτηση που θα διεξαχθεί.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.