Αργυρούπολη: Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ χορού, θεάτρου, μουσικής και εικαστικών τεχνών (VIDEO)




Πρόσκληση για το ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ARTABILITY που θα πραγματοποιηθεί στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ (Μ. Γερουλάνου 117),στις 15, 16 και 17 Απριλίου 2016.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ σε μια τριήμερη γιορτή για το κλείσιμο του προγράμματος ARTABILITY, μία μοναδική συνάντηση φορέων από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα τιμήσει τη διαφορετικότητα μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία και θα δώσει το έναυσμα για τη συνέχιση αυτού του υπέροχου ταξιδιού που ξεκινήσαμε μαζί!

Στα πλαίσια του προγράμματος ARTABILITY θα διοργανωθεί στην Αθήνα, σε έναν προσβάσιμο πολυχώρο, ένα ανοιχτό, σε άτομα με και χωρίς αναπηρίες, Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ χορού, θεάτρου, μουσικής και εικαστικών τεχνών.

Το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ θα είναι αφιερωμένο στη συμβολή της τέχνης και της δημιουργικότητας προς μια πιο δίκαιη, ίση και δημοκρατική κοινωνία για τα άτομα με και χωρίς αναπηρία.

Στα δρώμενα του Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ θα συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά τα εξής:

  • Παρουσίαση θεατρικών παραστάσεων από διάφορους φορείς
  • Παρουσίαση χορευτικών και μουσικών δρώμενων από όσους θα έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες δράσεις του έργου
  • Εργαστήρια χορού, μουσικής και εικαστικών τεχνών για άτομα με και χωρίς αναπηρία όλων των ηλικιών
  • Έκθεση εικαστικών τεχνών, όπου όσους θα έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενες δράσεις του έργου θα εκθέσουν τα ατομικά/ομαδικά έργα τους
  • Συζητήσεις για τη συμβολή της καλλιτεχνικής δημιουργίας, τόσο σε θέματα αναπηρίας όσο και σε θέματα άρσης διακρίσεων, προώθησης των αρχών της ισότητας και της δημοκρατίας, στα δικαιώματα της ελευθερίας της έκφρασης, του συνέρχεσθαι και συνεταιρίζεσθαι που προβλέπονται από την Οικουμενική Διακήρυξη των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Προβλέπεται η ζωντανή μετάδοση του γεγονότος μέσω internet (live webcasting), ώστε να υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης από κατοίκους απομακρυσμένων αγροτικών περιοχών που έχουν εμπλακεί στην υλοποίηση δράσεων του έργου και από άτομα με και χωρίς αναπηρία που δεν μπορούν να παραστούν.

Το Καλλιτεχνικό  Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 15,16 και 17 Απριλίου 2016 στην Πόρτα Ανοιχτή (Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη).

Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.