Ανδρέας Κονδύλης: “Δίνουμε χρώμα στον Άλιμο” (VIDEO)




Ένα εκπληκτικό γκράφιτι που αναπαριστά ένα παιδάκι να ποτίζει ένα δεντράκι κοσμεί την αγορά της Θουκυδίδου, στον Άλιμο.

Τη δημιούργησε η ομάδα Urban Act πάνω στον τοίχο της πολυκατοικίας που βρίσκεται δίπλα στην ανακαινισμένη παιδική χαρά και έχει ύψος 15 μέτρα και πλάτος 6 μέτρα. Τα αποκαλυπτήρια έκανε χτες ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης παράλληλα με τα εγκαίνια της παιδικής χαράς, στην οποία μπήκαν καινούρια παιχνίδια και παραδόθηκε στα παιδιά της πόλης.

“Γιορτάζουμε τις Απόκριες στην πόλη μας, έχουμε τις εκδηλώσεις του “Καρναβάλιμου” και κάναμε τα εγκαίνια της παιδικής χαράς, στην οδό Θουκυδίδου” είπε στο notia.gr ο Ανδρέας Κονδύλης

“Έχουμε πολλές ακόμη εκδηλώσεις μέχρι τις 14 Μαρτίου που είναι η Καθαρά Δευτέρα, θα κάνουμε και άλλα εγκαίνια παιδικών χαρών και βεβαίως και μετά τις Απόκριες θα συνεχίσουμε μία μία τις παιδικές χαρές του Αλίμου να τις ανακαινίζουμε και να τις δίνουμε στα παιδιά για χρήση, ασφαλείς και με πιο σύγχρονες υποδομές. Χαίρομαι πάρα πολύ που τόσα παιδάκια είναι σήμερα εδώ και περνάνε όμορφα με τις οικογένειές τους.

Το γκράφιτι  το έκαναν οι  Urban Act, είναι ένα πάρα πολύ όμορφο γκράφιτι που περνάει και ένα μήνυμα αισθητικής και αγάπης για το περιβάλλον και έχουμε τη σκέψη να κάνουμε και σε άλλα σημεία της πόλης μας γιατί ομορφαίνουν το τοπίο και την καθημερινότητά μας”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.