Αναπαράσταση της επανάστασης του 1821
Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ελληνικού-Αργυρούπολης, ο “ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ” σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο “Η ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ” συνδιοργανώνουν την αναπαράσταση της επανάστασης του 1821 το Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 και ώρα 10:30 το πρωί στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας στην Αργυρούπολη. Την αναπαράσταση θα την παρουσιάσει η 15μελή θεατρική ομάδα Καλαβρύτων “ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΟΣ” υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων. Συμμετέχει ο “ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΩΝ” με 20μελή μεικτή παραδοσιακή χορευτική ομάδα η οποία θα κλείσει την εκδήλωσή μας. Υπεύθυνος παρουσίας χορευτικού, ο κύριος Κωνσταντίνος Πιπίνης.
Σ’αυτά τα πέτρινα χρόνια, που δοκιμάζεται ο λαός μας οικονομικά, κοινωνικά, αλλά δυστυχώς και εθνικά, οι εκδηλώσεις αυτού του ύφους και χαρακτήρα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι εξυψώνουν το ηθικό ανάστημα και την αξιοπρέπεια του λαού μας .Γι’άυτό και μόνο το λόγο, η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη, αλλά και της νεολαίας μας, αφού αυτή ιστορικά είναι ο φάρος που φωτίζει την ένδοξη ιστορία και τον πολιτισμό του έθνους μας και τον διαδίδει από γενιά σε γενιά αιώνες τώρα.

Μετά τιμής, τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.