Zητείται παιδίατρος




Το ΝΠΔΔ «Κέντρο Δραστηριότητας Κοινωνικής Προστασίας Παιδιών και Νέων – ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ Δήμου Νέας Σμύρνης» ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση μίσθωσης έργου ενός (1) Ιατρού ειδικότητας Παιδιάτρου για την κάλυψη των αναγκών του παιδικού σταθμού διάρκειας από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι 31-8-2016.
Το έργο που θα εκτελεστεί θα είναι η παρακολούθηση της σωματικής υγείας, η ιατρική συμβουλευτική και η λήψη μέτρων που θα
διασφαλίζουν την υγεία των φιλοξενούμενων νηπίων στον σταθμό του Ν.Π.Δ.Δ.
Τόπος εκτέλεσης του έργου είναι ο παιδικός σταθμός.
Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την υπογραφή της σύμβασης και μέχρι 31-8-2016 και η αμοιβή θα ανέλθει στο ποσό των 4.000,00€.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Πτυχίο ή δίπλωμα Ιατρικής Σχολής και Ιατρικής Ειδικότητας
2. Άδεια ασκήσεως Ιατρικού Επαγγέλματος
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους στον 1ο όροφο του κτιρίου της Εθνικής Στέγης στη διεύθυνση Εθνικής Στέγης 16 (τηλ. επικοινωνίας 210-9319188 & 210-9335948). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι (4) τέσσερις ημέρες από 9-2-2016 έως 12-2-2015.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.