Συνάντηση με τον ταξίαρχο Πέτρο Γραμμένο
Σήμερα 24.2.2016 και πρωινές ώρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής Ταξίαρχο κ. ΓΡΑΜΜΕΝΟ Πέτρο και με αιρετούς εκπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ και Π.Ο.ΑΞΙ.Α και μέλη της ΑΝ.Α.Σ.Α
Στη συνάντηση, που έλαβε χώρα στην έδρα της Δ.Α.Ν/Α.Α παρευρέθηκαν, ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ Χρήστος ,το μέλος του Δ.Σ Ε.ΑΣ.Υ.Ν/Α.Α ΧΑΝΤΖΗΣ Κων/νος ,το μέλος της ΑΝ.Α.Σ.Α ΣΦΟΝΔΥΛΗΣ Δημήτριος, καθώς και ο Αντιπρόσωπος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ Αθανάσιος .
Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής αναφορά σε ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου και υπηρετούμε ,εστιάζοντας κυρίως σε ζητήματα Υπό -στελέχωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής. Από πλευράς του Διευθυντή της Διεύθυνσης μας ,κατεστει ξεκάθαρη η πρόθεση του για συνεργασία προκειμένου εξευρεθούν λύσεις στα πλαίσια του εφικτού, γεγονός που μας ικανοποίησε ,αφού στόχος και αναγκαιότητα αποτελεί αδιαμφισβήτητα, η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη μέσο μιας αποτελεσματικής Αστυνομίας και παράλληλα η πλήρης εξασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συναδέλφων μας ..
ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ
Μέλος ΑΝ.Α.Σ.ΑΟ Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.