Πότιζαν και με βροχή!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Την ρύθμιση του υπολοίπου των 296.000 ευρώ σε 60 άτοκες δόσεις με μηνιαία δόση 4.938,15 ευρώ αποφάσισε στην τελευταία του συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο της Ηλιούπολης εξασφαλίζοντας έτσι για το Δήμο μεγαλύτερη ρευστότητα.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)
Θυμίζουμε ότι το 2011 αναλαμβάνοντας η σημερινή πλειοψηφία τη διοίκηση του Δήμου, παρέλαβε χρέη στην ΕΥΔΑΠ που υπερέβαιναν τα 2.200.000 ευρώ. Μέσα σε πέντε χρόνια, με τη χρηστή διοίκηση και την αντιμετώπιση της σπατάλης κατάφερε σήμερα το χρέος αυτό να περιορίζεται στις 296.000 ευρώ.
Οι βασικές ενέργειες που οδήγησαν σ’ αυτήν την μείωση και εξοικονόμησαν ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ στους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ ήταν οι εξής:
α. Αντιμετώπιση όλων των διαρροών νερού στα σχολεία της πόλης μας.
β. Αποσύνδεση του αυτόματου ποτίσματος από το δημοτικό φωτισμό που μέχρι το 2011 είχε ως αποτέλεσμα ακόμα και σε μέρες βροχερές να ποτίζονται οι χώροι πρασίνου της πόλης.
γ. Τοποθέτηση συστημάτων εξοικονόμησης νερού σε κοινόχρηστους χώρους.
δ. Επικαιροποίηση όλων των μετρητών της ΕΥΔΑΠ, που όπως αποδείχτηκε εμφάνιζαν λανθασμένες χρεώσεις.
Έτσι, στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκαν οι επιχορηγήσεις προς τις σχολικές επιτροπές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ύψους 596.000 ευρώ, όπως και των σχολικών τροχονόμων ύψους 18.000 ευρώ.
Επίσης εγκρίθηκαν οι επιχορηγήσεις του Δήμου μας προς τα τρία Νομικά του Πρόσωπα. Για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης 40.000 ευρώ, για το ΚΑΦΑΔΗΛ (Βρεφονηπιακοί Σταθμοί και ΚΑΠΗ) 1.200.000 ευρώ, και για το ΠΑΟΔΗΛ (Πολιτισμός και Αθλητισμός) 800.000 Ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.