Πικρές αλήθειες για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη από τον εκπαιδευτή Θωμά Παπαπάσχο




Τη δική του εκδοχή για το δυστύχημα του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη έγραψε ο Θωμάς Παπαπάσχος, δημοσιογράφος και εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης.

Ο Παπαπάσχος αναλύει το παγκόσμιο πρόβλημα που μαστίζει τη σύγχρονη κοινωνία μας και δίνει τεκμηριωμένες απαντήσεις στα όσα τραγελαφικά γράφονται και ακούγονται σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο.

Η άποψη του ειδικού…
Κατ’ αρχάς να εκφράσω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή, αλλά και σε όλους τους συγγενείς και φίλους των ανθρώπων που έφυγαν χθες, προχθές και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές από τροχαία δυστυχήματα.

Τα τροχαία γίνονται γνωστά, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκοσμίως, όταν έχουμε εμπλεκόμενο «διάσημο» ή κάτι που «γράφει» στις κάμερες, όπως μία καραμπόλα. Κάθε μέρα χάνονται παγκοσμίως 3.500 άνθρωποι και στην Ευρώπη 94, ενώ στην Ελλάδα 2. Αυτοί, παρόλο που δεν παίρνουν τη δημοσιότητα και τον θρήνο της κοινής γνώμης, όπως κάποιος διάσημος, είναι κομμάτι ενός παγκόσμιου προβλήματος που μαστίζει καθημερινά την καθημερινότητα μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.