Ομορφαίνουμε και πρασινίζουμε τις αυλές των σχολείων μας
Καθημερινό κίνδυνο για τους μαθητές του 14ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας αποτελούσαν οι συνολικά 57 ξεραμένοι, χαμηλοί κορμοί δέντρων, στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, οι επικίνδυνες ρίζες ξεριζώθηκαν και στη θέση τους φυτεύτηκαν νέα φυτά («αγγελικούλες»).

Η αποξήλωση επικίνδυνων χαμηλά κομμένων κορμών, καθώς και η φύτευση νέων δέντρων θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Γλυφάδας, παράλληλα με την ανακαίνιση και ανάπλαση των σχολικών μονάδων. Αυτό το Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, θα γίνουν οι αντίστοιχες εργασίες στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας, σε συνεργασία πάντα με την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Γλυφάδας.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Αυτή τη φορά, μάλιστα, θα συμμετέχουν μαθητές και γονείς, που θα διδαχθούν στην πράξη πως φυτεύεται και συντηρείται ένας λαχανόκηπος!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.