O δήμος Γλυφάδας αγαπάει τους χειμερινούς κολυμβητές (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ο Δήμος Γλυφάδας συνεχίζει τον καλλωπισμό και τη συντήρηση της παραλίας της πόλης μέσα στο χειμώνα, ώστε να είναι έτοιμη το καλοκαίρι να υποδεχθεί τους λουόμενους, αλλά παράλληλα και για να είναι ευπρεπής για τους χειμερινούς κολυμβητές. Καθημερινά, με ειδικό μηχάνημα που διαθέτει ο Δήμος, απομακρύνονται όλα τα απορρίμματα, ενώ συγκεντρώνονται και απομακρύνονται τα φύκια που έχουν συσσωρευθεί στην ακτή.

Σύντομα θα ξεκινήσουν και πιο εκτεταμένες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου, σε συνέχεια εκείνων που είχε πραγματοποιήσει πέρυσι η δημοτική αρχή.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, κάλεσε όλους όσους κάνουν χρήση της παραλίας, να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια και επιμέλεια ώστε να βοηθήσουν να παραμείνουν καθαρές οι ακτές.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόσβαση και στις πέντε ακτές της Γλυφάδας είναι και θα παραμείνει ελεύθερη για το κοινό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.