Ο Ανδρέας Κονδύλης στην ΕΡΤ (VIDEO)




Για τη “Σπιτική Κουζίνα” και για τις άλλες κοινωνικές δράσεις του Δήμου Αλίμου, μίλησε στην εκπομπή “ΟΝ ΕΡΤ”, ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης

“H κρίση δεν έχει αφήσει κανένα αλώβητο. Η “Σπιτική Κουζίνα” απευθύνεται σε ανθρώπους που με ένα χαμηλό αντίτιμο μπορούν να εξασφαλίσουν ποιοτικό φαγητό (είναι ελεγμένο απόλυτα με ISO). Είναι όμως και μια διευκόλυνση για πολλές κοινωνικές ομάδες . Για κάποιος που δεν προλαβαίνουν να μαγειρέψουν ή για μοναχικούς ηλικιωμένους. Γιαυτό δεν είναι ίδιοι κάθε μέρα οι πελάτες της “Σπιτικής Κουζίνας”. Στον Άλιμο υπάρχουν οικογένειες που αγοράζουν κρέας με την δωροεπιταγή των 50 ευρώ που τους δίνουμε Χριστούγεννα και Πάσχα και μαθαίνουμε ότι το βάζουν στην κατάψυξη και περνούν 6 μήνες.

Στον Άλιμο έχουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο και τα Συσσίτια της Εκκλησίας. Θα αναφερθώ και μια άλλη δράση που έχουμε, που είναι οι κόκκινοι κάδοι ανακύκλωσης ρούχων. Η εταιρία που παίρνει τα ρούχα μας φέρνει αντισταθμιστικά τρόφιμα”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.