Μοίρασαν ακτινίδια και ντομάτες




 

 5 τόνους κρητικές τομάτες και 5,5 τόνους Ημαθιώτικα ακτινίδια ελεγμένα από την αρμόδια διεύθυνση αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής της Περιφέρειας Αττικής, μοίρασε σήμερα σε ευπαθείς ομάδες, ο δήμος Παλαιού Φαλήρου. Η διανομή έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου στο χώρο έξω από το κοινωνικό συσσίτιο,την ώρα που η ομάδα του συσσιτίου ετοίμαζε μια εξαιρετική καρμπονάρα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο, η καινοτομία στη σημερινή διανομή των επιδοτούμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση προϊόντων, είναι η εθελοντική συμμετοχή των δικαιούχων στη διαδικασία εκφόρτωσης και διανομής.

Η αποδοχή αυτής της βοήθειας είναι διττή. Πρώτον οι ωφελούμενοι αισθάνονται καλύτερα συμβάλλοντας προσωπικά στη δράση(άλλωστε η έρευση εργασίας είναι αίτημα των περισσοτέρων) και δεύτερον οι υποστελεχωμένες προνοιακές υπηρεσίες μπορούν να επαναλαμβάνουν συχνότερα τέτοια προγράμματα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.