Κοπή πίτας της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» (ΕΙΚΟΝΕΣ)Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έδωσε το παρών στην κοπή της πίτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Η μεγαλύτερη για τα σημερινά δεδομένα συγκέντρωση Δημοτικής Παράταξης στην Ηλιούπολη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 5/2/2016 στην κοπή πίτας της Παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη» σε καφετέρια της Κεντρικής Πλατείας.
Ο κόσμος από νωρίς κατέκλεισε το χώρο της εκδήλωσης επιβραβεύοντας έτσι το έργο της σημερινής διοίκησης του Δήμου.
Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι κομμάτων καθώς και ο κ. Μιχάλης Κουρής εκπρόσωπος της Παράταξης «Ηλιούπολη – Πάμε Μπροστά», πλήθος περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, ο Συμπαραστάτης του Δημότη κ. Αραμπατζής Γαβριήλ , ο κ. Γρηγόρης Λαμπράκης και πολλοί άλλοι.
Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Βαλασόπουλος στην ομιλία του , αφού περιέγραψε τα επιτεύγματα της πρώτης τετραετίας, καθόρισε τους στόχους και τη στρατηγική για την επόμενη πενταετία που την ονόμασε πενταετία των μεγάλων έργων που έχει ανάγκη η πόλη μας. Έδωσε μια υπόσχεση ότι θα συνεχίσουμε με δύναμη, ήθος και εντιμότητα το μεγάλο έργο που μας εμπιστεύτηκε να υλοποιήσουμε ο λαός της Ηλιούπολης.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Δήμο και στην Παράταξη ο κ. Κυριάκος Πόθος και ο κ. Αποστολόπουλος Χρήστος.
Η κίνηση αυτή αποδεικνύει τη συνέχεια της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στην πόλη μας από τον Παύλο Πεντάρη μέχρι και σήμερα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Διθυραμβικά σχόλια για το Cine Άλιμος – Όλο το πρόγραμμα του καλοκαιριού (VIDEO)

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X