Ηλιούπολη: Zητούνται εθελοντές!
Ο Δήμος Ηλιούπολης, επικαλούμενος το αίσθημα αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς, απευθύνει πρόσκληση σε εθελοντές καθηγητές χορού, γυμναστές, μουσικούς, σκηνοθέτες, εικαστικούς, ηθοποιούς, μουσικοθεραπευτές, θεατρικές ομάδες, προκειμένου να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ενεργού γήρανσης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην τρίτη ηλικία.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Δήμος Ηλιούπολης συντηρεί τις δομές Κοινωνικής Πρόνοιας για την Τρίτη Ηλικία με σκοπό οι απόμαχοι της ζωής να εξασφαλίζουν κοινωνική ζωή, ψυχική και σωματική υγεία και να τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν σε τομείς που λόγω της επαγγελματικής τους ενασχόλησης και των υποχρεώσεών τους δεν  μπόρεσαν να απολαύσουν.
Έτσι ΚΑΛΕΙ όλους όσοι διαθέτουν τις παραπάνω ειδικότητες να συμβάλουν στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας αναπτύσσοντας την αξία της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού στο δήμο μας, αναδεικνύοντας και πιστοποιώντας ταυτόχρονα τις ικανότητές τους.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  τηλ.  6978749977.
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.