“Η αποκριά της παλιάς Αθήνας” με τους αδελφούς Καραβιώτη (VIDEO)
O Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και η Πολιτιστική Επιτροπή Ελληνικού – Αργυρούπολης, σας προσκαλούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ “ Κύπρου 68 πλ. Δημαρχείου με τίτλο “Η αποκριά της παλιάς Αθήνας”.

Οι αδελφοί Καραβιώτη θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι με καντάδες της παλιάς Αθήνας με τραγούδια του κρασιού, του γλεντιού και της αποκριάς.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Τέσσερις λυρικές φωνές με δύο κιθάρες και δύο μαντολίνα θα μας ταξιδέψουν στην παλιά Αθήνα την περίοδο της αποκριάς και όλοι μαζί θα αναβιώσουμε τις παραδόσεις του τόπου μας!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο Δήμαρχος, με τη θεσμική του ιδιότητα θέλοντας να τιμήσει περισσότερο την τρίτη ηλικία εύχεται και ελπίζει να κάνει πολλά περισσότερα από αυτά που ήδη προσφέρει. Αυτή η εκδήλωση μεταξύ άλλων, σκοπό έχει τη στήριξη, την αναγνώριση της προσφοράς τους και τη κατάθεση του σεβασμού μας. Το βέβαιο είναι πως πάντα θα είμαστε δίπλα τους ανθρώπινα, ουσιαστικά και με αγάπη. Για όλα όσα μας πρόσφεραν μια λέξη μόνο είναι αρκετή ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ευχόμαστε σε όλους καλή διασκέδαση και καλή σαρακοστή!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.