H κοπή της πίτας της Δημοτικής Βούλησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη συμμετοχή δημοτών αλλά και φίλων της Δημοτικής Βούλησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πραγματοποιήθηκε η κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Vive Mar.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την προβολή εικόνων και στιγμιότυπων από την ποικίλη δραστηριότητα της Δημοτικής Βούλησης το έτος 2015, αναδεικνύοντας τις καίριες παρεμβάσεις σε όλα τα κρίσιμα θέματα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το έντονο ενδιαφέρον της παράταξης και του επικεφαλής κου Δημοσθένη Δόγκα για τα προβλήματα των δημοτών και του τόπου γενικότερα καθώς και την περαιτέρω κοινωνική προσφορά της ως ενεργή και δραστήρια παράταξη αυτού του τόπου.
Επίσης, διαφάνηκε η σημαντική συμβολή της Δημοτικής Βούλησης στον τόπο και με τη διοργάνωση σημαντικών ημερίδων και συζητήσεων σε ολόκληρη την Αττική, οι οποίες αφορούσαν ποικίλα θέματα όπως περιβαλλοντικά και κοινωνικά, ενώ αξιόλογη είναι και η ενίσχυση του πολιτισμού με διοργάνωση πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων.
Η ανασκόπηση του έτους 2015 ανέδειξε τη χρονιά που πέρασε, για τη Δημοτική Βούληση και τον επικεφαλής της, ως μια πολύ παραγωγική και δυναμική χρονιά, που άφησε σημαντικές παρακαταθήκες για το μέλλον.


Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δημοσθένης Δόγκας σημείωσε ότι η Δημοτική Βούληση είναι πλέον μια μεγάλη οικογένεια στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που φιλοδοξεί να δίνει βήμα δημοκρατικά σε κάθε δημότη. «Μόνο αν παραχωρούμε σε εσάς το μικρόφωνο που μας παραχωρήσατε με την ψήφο σας, τιμάμε την αποστολή μας ως αιρετοί του Δήμου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημοσθένης Δόγκας, ευχόμενος στους παρευρισκόμενους μια καλή χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.
Ακολούθως, ο πρεσβύτερος Αντώνιος Χρήστου, εκπροσωπώντας τη Μητρόπολη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης Βάρης, ευλόγησε τη βασιλόπιτα και έκοψε τα πρώτα κομμάτια.
Χαιρετισμό απηύθυναν στους παριστάμενους ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημήτρης Κιούκης, η τέως Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτική Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Μαρία Σίνα, η Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας και Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Γλυφάδας, Μαίρη Παπάζογλου, αλλά και η τέως Αντιδήμαρχος Βάρης, Δήμητρα Σουτόγλου. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο τέως Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Δημήτρης Μπελετσιώτης αλλά και εκπρόσωποι πολλών συλλόγων και φορέων των τριών πόλεων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.