H εταιρία που αγαπάει το περιβάλλον




Η Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού και οι εθελοντές της ευχαριστούν την εταιρεία εκτύπωσης και γραφικών τεχνών «Χρήστος Σερμαΐδης & Σια Ε.Ε.» ( www.sermaidis.gr ) με έδρα στην οδό Ριζούντος 68 στο Ελληνικό, για την ευγενική χορηγία της δημιουργίας αυτοκόλλητων για τις ανάγκες της αμιγώς εθελοντικής, περιβαλλοντικής οργάνωσης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Σε μία περίοδο που όλοι δοκιμάζονται η αλληλεγγύη και αλληλοβοήθεια αποτελούν μονόδρομο. Αναγνωρίζοντας ότι και οι εταιρείες πλήττονται από τη δυσχερή οικονομική συγκυρία η συγκεκριμένη ενέργεια έχει διπλή σημασία. Η πράξη αυτή αποτελεί απόδειξη της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης που ορισμένοι επιχειρηματίες επιδεικνύουν, στηρίζοντας εμπράκτως τον τόπο τους.

Αν επιθυμείτε και εσείς να συμβάλλετε στηρίζοντας το έργο της Ε.Δ.Ν.Υ. επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τις ανάγκες μας. Η Ε.Δ.Ν.Υ., ως αμιγώς εθελοντική οργάνωση, που δεν στηρίζεται άμεσα ή έμμεσα από το κράτος προτείνει, στο πνεύμα της διαφάνειας, την προσφορά υλικού έναντι της προσφοράς χρημάτων, για να γνωρίζετε ακριβώς με ποιο τρόπο βοηθήσατε.

Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.