“Φαγητό από καρδιάς”και στον Άλιμο
Το κατάστημα DOZEN DONUTS, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 40 στον Άλιμο, προσφέρει δωρεάν τρία (3) τσουρεκάκια κατά άτομο, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Η διανομή γίνεται από τις 12 μέχρι τις 3 το μεσημέρι (12.00 – 15.00).

Κάθε άτομο μπορεί να παίρνει μόνο τα 3 τεμάχια που του αναλογούν και δεν μπορεί να πάρει τεμάχια επιπλέον για άτομο που δεν είναι παρόν.

Η διανομή γίνεται με χορηγία του «STELIOS PHILANTHROPIC FOUNDATION» στο πλαίσιο της δράση «Food from the heart – Φαγητό από καρδιάς»

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Λίγα Λόγια για το “Φαγητό από καρδιάς”
Η πρωτοβουλία «Φαγητό από καρδιάς» ξεκίνησε αρχικά το Μάιο του 2013 στην Κύπρο, κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, με στόχο την υποστήριξη των ανθρώπων που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Από την έναρξη του προγράμματος, το «Φαγητό από καρδιάς» προσφέρει ένα δωρεάν γεύμα / σνακ και ένα χαμόγελο από καρδιάς σε ανθρώπους που πραγματικά το έχουν ανάγκη χωρίς καμία φυλετική, θρησκευτική και κοινωνική διάκριση. Στην Κύπρο η δράση αριθμεί συνολικά 4 σημεία διανομής (3 στη Λεμεσό και 1 στη Λευκωσία). Παράλληλα, το 2014 ξεκίνησε η πρωτοβουλία και στην Ελλάδα με ένα κέντρο διανομής στην Αθήνα (στον Κεραμεικό) και στη συνέχεια με ένα νέο σημείο στη Δραπετσώνα. Το Σεπτέμβριο του 2015 σε συνεργασία με το Δήμαρχο Σάμου το «Φαγητό από καρδιάς» συμβάλλει στη σίτιση ανθρώπων που έχουν ανάγκη και προσφύγων στο νησί της Σάμου για τους επόμενους 6 μήνες. Το «Φαγητό από καρδιάς», συνεχίζοντας το έργο του και μέσω των νέων σημείων διανομής, προσφέρει βοήθεια καθημερινά σε πάνω από 3.000 επωφελούμενους στην Ελλάδα.

Η διανομή έχει ήδη ξεκινήσει και θα γίνει τμηματικά σε διάστημα ενός χρόνου. Ήδη το πρώτο τρίμηνο (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος) θα διατεθούν συνολικά 260.000 κρουασάν στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και σε επτά διαφορετικές μητροπόλεις της Ελλάδας. Κάθε τρίμηνο θα προσφέρονται κρουασάν τόσο στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» όσο και σε διαφορετικές μητροπόλεις της χώρας, σε μια προσπάθεια να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες.

Η εκστρατεία συλλογής τροφίμων, για την ενίσχυση των συσσιτίων της Εκκλησίας αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από χιλιάδες πολίτες σε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι όμως ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχουν φιλανθρωπικά ιδρύματα όπως το Ίδρυμα του Στέλιου Χατζηιωάννου και συγκεκριμένα η πρωτοβουλία «Φαγητό Από Καρδιάς».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.