Έρευνα για τη διαχείριση χρησιμοποιημένων βρώσιμων ελαίων (τηγανελαίων)




Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης του συστήματος διαχείρισης των αποβλήτων και της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών του, πραγματοποιεί έρευνα μέσα από την οποία αποσκοπεί να προσεγγίσει την κοινή γνώμη της τοπικής κοινωνίας για την υφιστάμενη κατάσταση, τις προσδοκίες για το μέλλον και την προοπtική εφαρμογής σχετικών προγραμμάτων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η συγκεκριμένη έρευνα επικεντρώνεται στη διαχείριση των παραγόμενων τηγανελαίων σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις εστίασης.

Το ερωτηματολόγιο, απαντάται ανώνυμα και παρακαλούμε για την προσεκτική και υπεύθυνη συμπλήρωσή του. Η διεξαγωγή ορθών και ανταποκρινόμενων στην πραγματικότητα αποτελεσμάτων θα οδηγήσει στην ουσιαστική βελτίωση του τρόπου διαχείρισης των αποβλήτων του Δήμου.

Παρακαλούμε αφήστε κενά τα πεδία, που δεν επιθυμείτε να απαντήσετε.
Κατεβάστε παρακάτω το αρχείο word. Συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία. Σώστε το αρχείο και στείλτε το στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας.-

• Ερωτηματολόγιο έρευνας για τη διαχείριση τηγανελαίων

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.