«Άλιμος: εδώ ζούμε!» – H κοπή της πίτας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ισχυρή ήταν η παρουσία πολιτών αλλά και εκπροσώπων φορέων, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής Παράταξης, «Άλιμος: εδώ ζούμε!» που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31/01/2016, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο επικεφαλής της παράταξης Θάνος Ορφανός, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.
Όπως τόνισε ο Θάνος Ορφανός, η παρουσία της παράταξης «Άλιμος: εδώ ζούμε!» στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι πρωτίστως πολιτική και η κριτική που ασκείται στη Διοίκηση, στοχεύει στη διατήρηση της σωστής λειτουργίας και οικονομικής ευμάρειας του Δήμου μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Αναλυτικά αναφέρθηκε:
Στην εξαιρετική κατάσταση που παρέδωσε η Διοίκησή μας τον Αύγουστο του 2014, όταν στο ταμείο του Δήμου – για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια – υπήρχαν διαθέσιμα άνω των 3.800.000€.
Στην στήριξη της αναχρηματοδότησης των δανείων του Δήμου, μέσω νέου δανείου, παρά το γεγονός ότι η Δημοτική Αρχή έφερε την εισήγηση την ώρα που ψηφιζόταν το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ορισμένα ζητήματα έχριζαν διευκρινήσεων.
Αναφέρθηκε στην αλαζονεία και αυταρχικότητα της Διοίκησης, την έλλειψη ενημέρωσης της αντιπολίτευσης, στο καθεστώς αδιαφάνειας της λειτουργίας του ΘΟΠΑΑ, αναφέρθηκε στο ιστορικό της λειτουργίας των τμημάτων του, με απευθείας ανάθεση σε ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ (συνεταιριστική επιχείρηση), υπόθεση που ερευνάται και δεν έχει κλείσει ακόμα.
Ιδιαίτερα τόνισε ότι με τη σημερινή Δημοτική αρχή υπάρχουν διαφορετικές αντιλήψεις στα μεγάλα ζητήματα της πόλης όπως είναι το ξεπούλημα του Ελληνικού, του παραλιακού μετώπου και της Μαρίνας Αλίμου. Ζητήματα για τα οποία όπως είπε, κάποιοι λαϊκίζουν εκμεταλλευόμενοι τα προβλήματα του κόσμου, τάζοντας δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, χωρίς ξεκάθαρο όφελος του Δήμου μας και με τεράστιες περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Εμμένουμε στη θέση μας για ανάπτυξη και δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου Υψηλού Πρασίνου.
Έκλεισε την ομιλία του υποσχόμενος ότι η Δημοτική παράταξη «Άλιμος: εδώ ζούμε!» συνεχίζει ενεργά, σύμφωνα με το θεσμικό της ρόλο, αφενός στον έλεγχο της Διοίκησης και αφετέρου συμβάλλοντας με προτάσεις στη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, εκ μέρους της κίνησης «Άνω Κάτω στο Καλαμάκι», απεύθυνε η Δημοτική Σύμβουλος Αλέκα Αρμάου-Γιαννούτσου που αναφέρθηκε και αυτή με τη σειρά της στα θέματα του Μητροπολιτικού Πάρκου και της λειτουργίας της Διοίκησης του Δήμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.