Άγιος Δημήτριος: 219.000 € για έργα στην οδό Άρτης




Σε συνέχεια της διαρκούς προσπάθειας που γίνεται για την ανάπλαση της πόλης του Αγ. Δημητρίου, ξεκινούν, μέσα στο μήνα Φεβρουάριο, έργα διαμόρφωσης και εξωραϊσμού στην οδό Άρτης.
Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, που έχει συντάξει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, θα οριοθετηθούν στις προβλεπόμενες θέσεις και θα διαμορφωθούν τα πεζοδρόμια και οι χώροι στάθμευσης, ενώ θα γίνει και κατασκευή ποδηλατοδρόμου.

Επίσης, θα διαστρωθεί καινούργιος ασφαλτοτάπητας και θα προβλεφθούν όλα τα απαραίτητα συμπληρωματικά μικρά έργα, όπως είναι η τοποθέτηση ή αντικατάσταση φρεατίων υδροπαροχών, ηλεκτροφωτισμού κ.λπ.
Οι διαπλατύνσεις θα γίνουν σε βάρος του υφισταμένου οδοστρώματος και η απορροή των υδάτων θα γίνει στο υπάρχον δίκτυο ομβρίων με μετατροπή των φρεατίων υδροσυλλογής.
Τέλος, θα πραγματοποιηθεί διαγράμμιση του οδοστρώματος με υλικό υψηλής αντοχής.

Το έργο, για το οποίο έχει υπογραφεί σύμβαση συνολικού ποσού 219.000 €, χρηματοδοτείται από ίδια έσοδα και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.