40 Χρόνια Κρόνος: Μεγάλη συγκίνηση στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών, αθλητριών, γονέων, φίλων του συλλόγου, αλλά και με την παρουσία της Δημάρχου και μελών του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αγίου Δημητρίου, έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016, στο νέο κλειστό Αγίου Δημητρίου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η εκδήλωση είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα μιας και το 2016 ο σύλλογος κλείνει 40 χρόνια από την ίδρυση, στην οποία παρευρέθησαν πολλά από τα ιδρυτικά μέλη του Κρόνου.
Ο σύλλογος σε μία ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, βράβευσε τον πρώτο πρόεδρο Χρήστο Πιπίνη και τα ιδρυτικά μέλη.
Ακολούθησαν οι βραβεύσεις του Μιχάλη Λούντζη για την συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα εφήβων που κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το καλοκαίρι  και τον Γιώργο Περαντωνάκη και την Μαρία Μίχου, για την προσφορά τους στον σύλλογο και εν γένει στον Αθλητισμό.
Βραβεύθηκαν επίσης ομάδες και αθλητές του συλλόγου που διεκρίθησαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, καθώς και αθλητές και αθλήτριες που αρίστευσαν την σχολική χρονιά 2014-2015, αλλά και όσοι εισήχθησαν σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. κατά την ίδια περίοδο.
Οι εκδηλώσεις για τα 40 χρόνια απο την ίδρυση του συλλόγου θα συνεχιστούν καθ όλη την διαρκεια της χρονιάς.

kronosbc.com

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.