Το «Εξπρές του Μεσονυκτίου» στο Ελληνικό: Βίαζαν και εξέδιδαν ανήλικο Μαροκινό για 25 μέρες




Σοκ στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Ελληνικό. Ανήλικος Μαροκινός κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ομοεθνής του τον βίαζε και επί 25 μέρες τον εξέδιδε σε άλλους αλλοδαπούς. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είχε στήσει μια σκηνή στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του χόκεϊ, μέσα στην οποία κρατούσε τον ανήλικο για να τον βιάζει και να τον εκδίδει.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν έξι μέρες, κρατήθηκε όμως μυστική και οι δύο Μαροκινοί αναμένεται με απόφαση εισαγγελέα να απελαθούν. Βέβαια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε περίπτωση που αποδειχθεί η καταγγελία του ανήλικου, τότε θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος του ομοεθνή του.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τις ημέρες των Χριστουγέννων, όταν ένας Μαροκινός – που πληροφορίες λένε ότι είναι τοξικομανής – βίασε τον νεαρό, ο οποίος δήλωσε κατόπιν στην αστυνομία ότι είναι 17 ετών. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες λένε πως ο Μαροκινός δράστης δεν έμεινε στον βιασμό αλλά, απειλώντας και εκβιάζοντας τον ανήλικο, αποφάσισε να τον εκδίδει αποσπώντας χρηματικά ποσά από άλλους αλλοδαπούς.

Αν και στον χώρο φιλοξενίας του ελληνικού φιλοξενούνται πάνω από 150 παράτυποι μετανάστες, κανείς δε κατήγγειλε στους υπευθύνους τα όσα συμβαίνουν στο χώρο, και μόνο όταν το θύμα απευθύνθηκε στην αστυνομία αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν ότι η υπόθεση είναι υπό έρευνα, εξετάζεται το πόσο είναι αληθινή η καταγγελία, ενώ σήμερα το βράδυ αναμένεται ο Εισαγγελέας και Ανακριτής να αποφασίσουν για την τύχη των δύο Μαροκινών, οι οποίοι κρατούνται στα κρατητήρια των αλλοδαπών.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.