Τι είδαν οι Γιαπωνέζοι στο Παλαιό Φάληρο




Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταναστευτικό, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης παραχώρησε συνέντευξη στην Ιαπωνική Τηλεόραση και συγκεκριμένα στο κανάλι ΝΗΚ World.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το κανάλι ΝΗΚ World (Nipon Hoso Kyokai) είναι η μοναδική διεθνής υπηρεσία μεταδόσεων στην Ιαπωνία και ένας από τους μεγαλύτερους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς στον κόσμο, που προβάλλει τις τελευταίες ειδήσεις και πληροφορίες καθώς και μία ποικιλία προγραμμάτων στην Ιαπωνία, την Ασία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, στην αγγλική γλώσσα, σε 24ωρη βάση.

Ενδεικτικό της εμβέλειας και της παρέμβασης του συγκεκριμένου καναλιού, είναι το γεγονός ότι οι υπηρεσίες του NHK WORLD , μέσω του παγκόσμιου δικτύου του, είναι διαθέσιμες σε 163 εκατομμύρια νοικοκυριά, σε πάνω από 130 χώρες στον πλανήτη αναδεικνύοντας το συγκεκριμένο κανάλι σε κορυφαίο διαμορφωτή γνώμης σε παγκόσμια κλίμακα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο Διονύσης Χατζηδάκης περίγραψε όλες τις πτυχές του προβλήματος ενώ αναφέρθηκε και στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Δημοτική Αρχή του Παλαιού Φαλήρου προκειμένου να αντιμετωπίσει άμεσα, αποτελεσματικά και κυρίως με σεβασμό στον συνάνθρωπο, το πρόβλημα της φιλοξενίας και της διαχείρισης των προσφύγων. Επίσης αναφέρθηκε στην πρωτοφανή και
συγκινητική ανταπόκριση της φαληρικής κοινωνίας η οποία εκφράστηκε ποικιλοτρόπως, αναδεικνύοντας την ευαισθησία στον ανθρώπινο πόνο.
Οι δηλώσεις του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου , θα μεταδοθούν στο σημαντικότερο μαγκαζίνο ενημέρωσης του σταθμού, ενώ σημεία τους θα προβληθούν και στα κεντρικά Δελτία Ειδήσεων του ΝΗΚ World που με την σειρά τους αναπαράγονται από πλήθος περιφερειακών μέσων της χώρας .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.