Συνάντηση για την αστυνόμευση στη νοτιοανατολική Αττική




 

(Ο Πρόεδρος της Ν/Α Γιώργος Καλλιακμάνης με συναδέλφους του στο Χόκεϊ Ελληνικού)

Συνάντηση για το θέμα της ελλιπούς αστυνόμευσης  είχαν χτες με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο Ιωάννη Διαμαντόπουλο,  ο πρόεδρος, ο ταμίας και αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Η απασχόληση 36 αστυνομικών σε 24ωρη βάση, στο γήπεδο του Χόκεϊ στο Ελληνικό, όπου φιλοξενούνται οι μετανάστες, έχει προκαλέσει προβλήματα στα αστυνομικά τμήματα της Νοτιοανατολικής Αττικής, με αποτέλεσμα την αύξηση της εγκληματικότητας, αφού δεν υπάρχουν αστυνομικοί για να επέμβουν σε κλήσεις πολιτών. 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο υποστράτηγος, αναγνώρισε το πρόβλημα και έδωσε άμεσα τις απαραίτητες κατευθύνσεις για εξορθολογισμό των δυνάμεων που διατίθενται στο κέντρο φιλοξενίας, καθώς επίσης και οδηγίες για μείωση ικανού αριθμού αστυνομικών, που διατίθενται σε μέτρα στη Διεύθυνση Μεταγωγών (Δικαστήρια Ευελπίδων-Εφετείο) από τη Διεύθυνση Ν/Α Αττικής.

(Στιγμιότυπο από την συνάντηση με τον Γ.Α.Δ.Α.)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.