Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Α΄γήπεδο Αργυρούπολης (4/1 στις 19:00)
(Εκτός Πλάνου – Αντικαπιταλιστική Κίνηση Ελληνικού Αργυρούπολης)

Με απόφαση του ΔΣ του ΟΝΑΔΕΑ (δηλαδή του Δημάρχου) οι ετεροδημότες (για αρχή….) θα πληρώνουν χαράτσι 5 ευρώ το μήνα για να μπουν και να αθληθούν στο δημοτικό στάδιο Αργυρούπολης, ενώ όλοι οι αθλούμενοι θα φακελώνονται κανονικά με την υποχρεωτική έκδοση κάρτας εισόδου. Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)
Πίσω από την αστεία επιχειρηματολογία που διακινεί η δημοτική αρχή περί «τάξης και ασφάλειας» (προβάλλοντας διάφορους ανύπαρκτους κινδύνους) ή περί υπερπληθυσμού στο χώρο του στίβου, κρύβεται απλά η φορομπηχτική λογική του δήμου:
Όπου μαζευτούν αρκετοί άνθρωποι είναι ευκαιρία να μαζέψουμε λεφτά, χρησιμοποιώντας το δημόσιο χώρο και τις υπηρεσίες σαν τσιφλίκι μας,όπως ακριβως κάνει και για τους δημοτικούς χώρους όπως για παράδειγμα τα ΚΑΠΗ.
Ας μην έχουμε αυταπάτες: τώρα οι ετεροδημότες στο γήπεδο , του χρόνου οι κάτοικοι, σε λίγο χαράτσι παντού. Κι όσο για τους άνεργους και τους ανασφάλιστους που πρέπει να πληρώσουν για τις ιατρικές βεβαιώσεις, δεν πειράζει, ας κάτσουν σπίτι τους. Δεν είναι προφανές για τη δημοτική αρχή πως οι άνεργοι,οι νεολαία και όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα για τις ακριβές αίθουσες των ιδιωτικών γυμναστηριών θα πρέπει να αθλούνται ελεύθερα και δωρεάν ανεξαρτήτως από το αν κατοικουν ή οχι στα στενά όρια του δήμου μας. Αξίζει να σημειωθεί, πως σαν ετεροδημότης μπορεί να εμφανίζεται και κάποιος που κατοικεί εδώ ως φιλοξενούμενος, χωρίς να μπορεί να το «αποδείξει», κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως δυνατότητα χρήσης χώρων ή προγραμμάτων του δήμου δωρεάν, θα μπορούν να έχουν μάλλον, όσοι ψηφίζουν στο δήμο μας και όχι γενικά και αόριστα όσοι κατοικούν. Μήπως θα προσπαθήσει η δημοτική αρχή να βρεί και τρόπο να έχουν ελεύθερη πρόσβαση όσοι την ψήφισαν ή πρόκειται να το κάνουν;!
Αλλά τι να περιμένει κανείς από το δήμαρχο που ευλογεί τα καζίνο του Λάτση αντί να διεκδικεί να γίνει το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού πάρκο και χώροι άθλησης;
Απαιτούμε:
• Ελεύθερη, δωρεάν πρόσβαση για όλους, σε όλες τις αθλητικές υποδομές του Δήμου.
• Ανοιχτούς και αξιοπρεπείς αθλητικούς χώρους για τους αθλούμενους.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/1 στις 19:00
να ακυρώσουμε στην πράξη τα σχέδια του ΟΝΑΔΕΑ και της διοίκησης του δήμου
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΑΤΣΙ
ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟEπένδυση στο Ελληνικό: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Ανδρέα Κονδύλη (VIDEO)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X