«Πράσινο φως» από τον Δήμο Γλυφάδας για δημιουργία ξενοδοχείου στα Αστέρια
Η υπηρεσία δόμησης του Δήμου Γλυφάδας έδωσε το «πράσινο φως» για τη δημιουργία ξενοδοχειακής μονάδας στα Αστέρια Γλυφάδας, με τη χορήγηση της σχετικής έγκρισης δόμησης.
Το ξενοδοχείο 5 αστέρων θα δημιουργηθεί με την επανάχρηση και τον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Το ξενοδοχείο περιλαμβάνεται στο επενδυτικό σχέδιο για τη δημιουργία σύνθετου τουριστικού καταλύματος δυναμικότητας 400 κλινών. Παράλληλα, προβλέπεται η δημιουργία τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών, συνεδριακού κέντρου για την εξυπηρέτηση έως και 600 ατόμων, κέντρου αναζωογόνησης και ομορφιάς, αθλητικών γηπέδων, ποδηλατόδρομων και άλλων εγκαταστάσεων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)
Η επένδυση θα πραγματοποιηθεί σε έκταση περίπου 280 στρεμμάτων με μέτωπο σε παραλία περίπου 600 μέτρων. Η έκταση των Αστεριών Γλυφάδας ανήκει ως κυριότητα στο ελληνικό Δημόσιο και έχει παραχωρηθεί προς χρήση στην Εθνική Τράπεζα. Η τράπεζα έχει συνάψει συμφωνία μακροχρόνιας ενοικίασης της έκτασης με την εταιρεία Ναυσικά, συμφερόντων του ομίλου Παπαθεοχάρη, ο οποίος θα υλοποιήσει το επενδυτικό πρόγραμμα ύψους άνω των 50 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής έχει ψηφίσει από πέρυσι τη γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το έργο.
Πηγή: kathimerini.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.