Πεζοπορία στα μονοπάτια του αρχαίου δήμου Αλίμου




Ύστερα από αίτημα της διαδικτυακής ομάδος «Αστική Πεζοπορία» και του συλλόγου «Ευώνυμος», ο Σκλαβενίτης, με την γνωστή του προθυμία, δέχτηκε να ανοίξει εκτάκτως το βυζαντινό εκκλησάκι των Εισοδίων του Κτήματος Γερουλάνου/Τραχώνων μεθαύριο ΚΥΡΙΑΚΉ (10/1/2016) και ώρα 11-12 το πρωί, ώστε οι πεζοπόροι να γνωρίσουν και αυτό το πανέμορφο ιστορικό και αρχαιολογικό κομμάτι της περιοχής μας!

Πράγμα που σημαίνει ότι και όποιος άλλος επιθυμεί να επισκεφτεί τον χώρο και τον μνημείο εκείνη την ημέρα (ιδίως οι εργαζόμενοι κτλ, που τις άλλες μέρες δεν μπορούν), η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί ιδανική ευκαιρία, δεδομένου μάλιστα ότι Κυριακή το εκκλησάκι έχει να ανοίξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια!

Υ.Γ. Την προηγουμένη, το Σάββατο 9/1, το εκκλησάκι θα είναι ΚΑΝΟΝΙΚΑ ανοιχτό όπως ΚΑΘΕ άλλο ΣΑΒΒΑΤΟ, 7-12 το πρωί.

1η λαική ΠΕΖΟΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΑΛΙΜΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ (!) ΤΡΑΧΩΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ !
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016.
Αφετηρία η πλατεία Αλέκου Παναγούλη, κοντά στην οδό Δωδεκαννήσου, στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, και 500μ., από τον σταθμό του μητροπολιτικού Άλιμος.
Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.