“Σαφάρι” της Τροχαίας Ελληνικού για τις κόντρες στη Βουλιαγμένης




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και τροχονομικών ελέγχων, της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων και  επικίνδυνων παραβάσεων που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα, διαταράσσουν την ασφάλεια των συγκοινωνιών και την ομαλή και ασφαλή διακίνηση των πολιτών, πραγματοποιήθηκε τις βραδινές ώρες της 13 προς 14-1-2016, ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Τμήματος Τροχαίας Ελληνικού, με τη συνδρομή των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), καθώς και αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Κατά την εξόρμηση συνελήφθησαν πέντε (5) οδηγοί , ηλικίας 21 έως 24 ετών, για στέρηση άδειας οδήγησης (διπλώματος).

Συνολικά διενεργήθηκαν τριακόσιοι πενήντα έξι (356) τροχονομικοί έλεγχοι οδηγών οχημάτων και βεβαιώθηκαν διακόσιες πέντε (205) παραβάσεις, εκ των οποίων έξι (6) σε βαθμό πλημμελήματος και τρείς (3) σε βαθμό πταίσματος. Αναλυτικά:

  • Επικίνδυνοι ελιγμοί:-6-
  • Πρόκληση υπερβολικών θορύβων – Στέρηση σιγαστήρα: -38-
  • Υπερβολική ταχύτητα: -2-
  • Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη:-5-
  • Στέρηση ασφαλιστικής κάλυψης οχήματος: -5-
  • Μη χρήση προστατευτικού κράνους: -32-
  • Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: -7-
  • Στέρηση άδειας οδήγησης: -5-
  • Μη ορατές ή δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας: -19-
  • Μεμβράνες υαλοπινάκων (φιμέ): -13-
  • Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -73-

Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν -57- άδειες ικανότητας οδήγησης και -46- άδειες κυκλοφορίας. Επίσης ακινητοποιήθηκαν δέκα -10- οχήματα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν δικογραφίες, οι οποίες θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Κόντρες με τα ΜΑΤ στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (VIDEO)

 Καθημερινός εφιάλτης για τους κατοίκους οι κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης (VIDEO)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο ““Σαφάρι” της Τροχαίας Ελληνικού για τις κόντρες στη Βουλιαγμένης

  • 15/01/2016 at 2:37 μμ
    Permalink

    Μπράβο και πάλι μπράβο!! Οι συγκεκριμένοι οδηγοί δεν υπολογίζουν ούτε την ζωή τους αλλά ούτε και την ζωή των υπόλοιπων οδηγών.Προσωπικά πιστεύω ότι πέρα από τις προβλεπόμενες ποινές θα έπρεπε κάθε οδηγός να προσφέρει υποχρεωτικά ώρες εργασίας (βοηθητικής) σε νοσοκομεία όπως το ΚΑΤ ή το Ασκληπιείο της Βούλας και ίσως την επόμενη φορά που θα οδηγούσε να είχε μια ποιο προσεκτική οδική συμπεριφορά!!!

    Απαντήστε
  • 15/01/2016 at 10:00 μμ
    Permalink

    ΝΑΙ ΝΑΙ!!! ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΛΙΑΝΑ!!! ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΑ!!! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΛΟΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ!!! ΛΙΑΝΑ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΟΙΝΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΟΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ??????? ΑΥΤΟ ΤΟ ”ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΟΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ” ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ!!!! ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!!!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.