Η Τράπεζα Χρόνου Δήμου Γλυφάδας μάζεψε 15,133€




Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η δράση “Μπορώ κι εγώ να προσφέρω” συγκεντρώνοντας 15,133€ από τα φιλοδωρήματα των πελατών των καταστημάτων Public Γλυφάδας & Αγίου Δημητρίου για τις υπηρεσίες αμπαλάζ που προσφέραμε με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου του Δήμου Γλυφάδας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Στη δράση η οποία έλαβε χώρα από τις 15/12/2015 έως τις 07/1/2016 σε ωράριο καταστημάτων, συμμετείχαν εθελοντικά δεκάδες μέλη της Τράπεζας Χρόνου Δήμου Γλυφάδας καθώς και υπάλληλοι των Κοινωνικών μας Δομών. Υπενθυμίζουμε ότι πριν 1 χρόνο η δράση είχε πραγματοποιηθεί στο κατάστημα Public της Γλυφάδας συγκεντρώνοντας τότε για τον ίδιο σκοπό 7.055€.

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες που σε μια τόσο απαιτητική δράση, επέδειξαν όλο τους τον επαγγελματισμό, τους πολίτες που με την ευαισθησία τους βοήθησαν να πετύχουμε το στόχο μας και τους υπαλλήλους των καταστημάτων Public για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.