Η κοπή της πίτας της δημοτικής κίνησης «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ» (EIKONEΣ)




Με πολύ μεγάλη συμμετοχή κόσμου, έγινε η εκδήλωση της κοπής της πίτας της δημοτικής κίνησης «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ», που με επικεφαλής την Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου, διοικεί το Δήμο Αγ. Δημητρίου τα τελευταία 5 χρόνια.

Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 10-1-2016 στον πολυχώρο «Στέκι», που λειτουργεί επίσης τα τελευταία 5 χρόνια με ευθύνη του δικτύου εθελοντών «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η Δήμαρχος, στο σύντομο χαιρετισμό της ευχαρίστησε τους συνεργάτες και φίλους της παράταξης για την έως τώρα συμπόρευσή τους, υποσχέθηκε, να συνεχίσει τη σκληρή προσπάθεια που καταβάλλεται για την πρόοδο της πόλης του Αγ. Δημητρίου με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον και εξέφρασε προς όλους τους παρευρισκόμενους ευχές για μια νέα χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΑλλάΖΟΥΜΕ την ΠΟΛΗ», οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι Βασίλης Γιαννακόπουλος και Ρήγας Τζαμτζής, οι κ. Γιώργος Κοκοτσάκης, Βασίλης Κουτσοβασίλης και Αγάπη Αντιμισάρη, από την αντιπολίτευση, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Αγ. Δημητρίου κ. Χρήστος Ευθυμίου, αντιπροσωπείες των αθλητικών συλλόγων «Κρόνος», «Δάφνη», «Αστέρας», «Θύελλα», «Θησέας», «Αθηναϊκή», «Αίαντας» και «Αίαντας Ασυρμάτου», καθώς και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων.

Επίσης, συμμετείχαν εκπρόσωποι των εθνικοτοπικών συλλόγων Αρκάδων, Κρητών, Αναφαίων, Αμοργιανών, Ηπειρωτών, Μυτιληναίων και Κραψιτών, των γυναικείων συλλόγων ΕΓΕ, Εστία και Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών, των εξωραϊστικών συλλόγων «Ανθέων» και «Άγιος Σπυρίδωνας» και εκπρόσωποι του τοπικού τύπου.

Για την ιστορία να αναφερθεί ότι από τις πρωτοχρονιάτικες πίτες που κόπηκαν, φλουριά κέρδισαν ο γνωστός μουσικός Ηρακλής Κοντός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Σπυρίδωνας», Δημήτρης Καλκάνης και η Μαρίνα Τσικαλάκη (ταβέρνα «Σαρωνικός»).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.